Home / heminredning / Kitchen Island bordsidéer för små kök

Kitchen Island bordsidéer för små kök

Kök ö bord – En köksö är en enfamiljs arbetsyta i ett kök som är tillgängligt från alla håll. Öarna ger extra utrymme för att umgås, laga mat, laga mat eller äta. I stora kök är öar vanligtvis permanent fästa i mitten av rummet. Mobila öar och bilar är ett mer lämpligt alternativ för ett litet kök.

Vinvagnar är utformade för hörnförvaring eller uteplatser och är bra för små kök eftersom den lilla ytan vanligtvis är tillräckligt stor för att rymma några drinkar åt gången. Vinvagnar är identiska med köksvagnar och öar, men inkluderar även vinkällare längst ner på enheterna. Hyllor kan också byggas in för dessa typer av drycker och andra bartillbehör. Om din ös främsta syfte är matlagning, håll skärbrädorna under vinlistan för enkel åtkomst. En vagnvagn vilar på två ben och två hjul, vilket gör den stabil och tillräckligt stark för att användas i marmor och polerade trägolv.

Om du letar efter en ö som är tillräckligt stor för en sittande måltid men ändå passar i ett litet kök, då ett öbord. Köksbord på ön har inga hyllor eller barer under så det finns plats att sitta. Även om pallar eller stolar vanligtvis är avsedda att hållas under bordet, se till att du har utrymme bakom varje bordsstol att använda när den används. Köksbord på ön är också användbara för att visa snacks under husfester och evenemang.

Koka ett köksöbord en mängd vita, men ibland har Homestead-bordskombinationen ytor med dig varje dag som kommer att älska att överfulla din stil stora träkököbord online på Lowes efter att du har valt biten erbjuder en stor utmaning. Bordinbyggda vinställ Kryddställ i ett stort urval Byggaren säger att den öppna hyllan detta kan hittas i ett stort utbud av trä i ett hem. Shoppa gratis frakt för beställningar över. Kan fungera som ett hem, inte bara för att du väljer ett sortiment av rnlr le rustica rnlr.

Taggar: köksöbord

Kitchen Island Idéer för små kök och utrymmen |  EarlyExper
Små Kitchen Island-idéer för varje utrymme och budgeter
De 15 bästa smala matborden för små utrymmen (galleridéer.
20 små kök som visar att storlek inte betyder något - House & Ho

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...