Home / heminredning / Kalifornien King sovrumssatser

Kalifornien King sovrumssatser

California King sovrumssatser – När det gäller kungarna i alla sängar finns det inget substitut för kungen av Kalifornien. Om du letar efter en stor säng och inte kan hoppa runt som vanligt, är Kaliforniens king size-säng din bästa satsning. Kom ihåg att om du vill köpa en säng till din nya säng köper du en California King Keeper Store. Detta beror på sängens storlek. Kungen av Kalifornien, även känd som ”Western King”, är cirka 72 ”bred x 84”. Standard king size-säng är cirka 76 ”x 80”. Det är intressant att notera att en kung i Kalifornien är ungefär 4 tum smalare än en vanlig säng. Den extra längden gör den perfekt för en högre person.

Sammantaget har valet av kung av väst många fördelar, men det huvudsakliga övervägandet är fortfarande att lägga på sängen. Innan du börjar på din shoppingekspedition för att köpa en ny uppsättning California Kings underhållare är det viktigt att skriva ner några av de nyckelord du kan se på rutan. Antalet trådar avser antalet trådar som är vävda i varje tum tyg. Antalet trådar bestämmer vanligtvis prislappar. Därför bör du överväga hur viktigt dessa trådar är för dig.

Även om antalet höga trådar kan vara mycket lyxiga och mjuka vid beröring, kan de också vara mycket dyra. På baksidan kan det hända att ark med låg trådantal inte känns lika silkeslen för din kropp, men priset är mycket rimligare. Detta kan bli en meningslös handel eftersom den nedre kungliga gruppen i Kalifornien går ut snabbt och tvingar dig att köpa en annan uppsättning.

Fleur De Lis Living Robert California King Polstrad Standard.
Grand Estates
Magnolia Traditionell Kalifornien King Panel Bed 4pc Sovrum Set.
Allenville 6-delad drottning sovrumsset, grå |  King sovrumssatser.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...