Home / heminredning / Jute Matta Matsal

Jute Matta Matsal

Jute matta matsal – Om du bestämmer dig för att köpa en matsalsmatta under ditt bord, här är några enkla regler. Välj en platt matta för att din matta ska behålla sin design, färger och former. Även om dina möbler verkar väldigt lätta, tänk på närvaron hos gästerna vid bordet. Stabilitetsproblem kan också uppstå när mattan lyfts upp.

Slutligen väljer du fina mattor för att göra mattan lättare att rengöra. Smulor går förlorade snabbare i en luddig matta. För din komfort när du flyttar din stol är det också bättre att använda en tunn och platt matta. Välj alltid en matta under ditt bord som är minst 60 cm ovanför bordet.

På så sätt kan du rulla tillbaka dina stolar utan att trycka på dem på mattan och golvet. Det är obekvämt. Om du väljer en matta med rektangulär matsal, bör du lägga till minst 120 cm längd och bredd i måtten på ditt bord. Om du väljer en rund matta, se till att dess diameter också är 120 cm längre än ditt bord. Glöm inte att det finns risk för att rätter eller drycker läcker ut under ett bord.

Heather Chenille / Jute Rug - Natural |  Keramik Ba
Squares Jute Rug |  Matsal, matsalsdesign, matsal.
Salvaged Wood Bockbord på Chevron Jute Rug - Transitional.
Rund Jute-matta - Naturlig |  Pottery Barn |  Matsal makeover.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...