Home / kvinnors outfit / Jeans med fotkängor

Jeans med fotkängor

Jeans med fotkängor för kvinnor – Vintern är utan tvekan den bästa tiden att öka ditt modespel utan att kompromissa med din komfort och hålla dig varm. Men de flesta kvinnor brukar bli förvirrade över sin garderob under vintern.

 

Det vanligaste problemet är hur man skapar det perfekta vinterutseendet med smala jeans och fotkängor, och det är precis vad vi svarar! Skinny jeans är en total välsignelse. Om det finns en trend vi är tacksamma för är det skinny jeans. Det bästa med dem är att de ser smickrande ut för varje kroppstyp och form när som helst på dagen eller året. För att inte tala om det faktum att de är super bekväma. Så om du har bestämt dig för skinnies den här säsongen, är ankelstövlar det bästa skor för det. Det här är en mördarkombination om du utformar den rätt. Med de olika stilarna av skinny jeans och ankelstövlar är det okej att du inte är säker på hur du ska forma dem tillsammans och vilken topp du ska para ihop dem med. Med det här blogginlägget vill vi skingra all din förvirring. Så läs vidare!

 

För att förstå trenden och välja den stil som passar dig bäst måste du först förstå de olika typerna. Här är några av dem:

 

Det enklaste sättet att para ihop dina fotkängor är att bära dem med ett par skinny jeans. Hitta skinny jeans som är avskurna från botten och ge dig tillräckligt med utrymme så att botten på dina skinny jeans inte konkurrerar med toppen av dina fotkängor och lämnar lite hudutrymme däremellan så att stövlarna sticker ut.

 

Ett annat sätt att utforma denna kombination är att ge dina skinny jeans en stor lång manschett. Denna look är väldigt kantig och modern. Så om du vill göra ett stiluttalande är det här för dig. Du kan också dubbla manschetten om du vill, eller krympa manschetten för att ge dina jeans längd. Denna stil förstör inte utseendet på dina stövlar.

Hur man bär ankelstövlar med jeans och kjolar - Putting Me Togeth
Hur man bär ankelstövlar med jeans - PureW
Sockerplommonstips |  Hur man bär ankelstövlar med magra jeans.
Hur man bär ankelstövlar och Jea

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...