Home / kvinnors outfit / Italienska handväskor

Italienska handväskor

En trendig handväska som tillgodoser alla dina krav när du går ut och ger persona till din verkar vara som en sak att söka efter. När du väl har köpt en plånbok av högsta kvalitet och design sök efter italienska plånböcker. Den här nationens varor är välkända för hans eller hennes främsta vanliga. Läderbaserade tillverkade sneakers, bälte, bagage och jackor konkurrerar med världens främsta tillverkare. Det är få frågor som du behöver tänka på om du köper italienska plånböcker för första gången.

 

Bli positiv om din valda väska definitivt tillverkas i Italien genom att markera taggen i påsen. Chansen är stor att du blir desillusionerad efter att du har kommit till att du helt enkelt har köpt en rumänsk tillverkad väska eller Kina tillverkad väska. Väskans väskor skiljer sig åt. Vissa tillverkas av ko-porer och hud medan andra tillverkas av rena lammporer och -skinn. Var och en är bekvämt läderbaserat men hur de åldras och ser ut är helt annorlunda. Några högkvalitativa ko-porer och hudbagage visar en extra invecklad metod för bearbetning.

 

Italia är dessutom känt för sitt handgjorda bagage. Det finns hantverkare i Italia som har tjänat bra popularitet för att göra handgjorda bagage som Avorio, Paolo Masi, Astore och Bruno Rossi. Vill du ha en maskintillverkad väska eller handgjord? Ange ditt alternativ innan du köper.

 

Följande är några attraktiva italienska plånböcker blandning av handgjorda och maskintillverkade. Du kommer att kunna se att talangen för att göra bagaget är så högkvalitativt att handgjorda bagage dessutom ser ut som utmärkta eftersom maskintillverkade bagage. Gå till affären för onlineköp Pierotucci och upptäck det mest intressanta sortimentet av italienska plånböcker eller gå till Italienska Moda för en extra detaljerad inköpsexpertis.

Lista över italienska handväskedesigners |  LoveToKn
Venezia italiensk läderhandväska - Fenzo italiensk läderhandba
Tidlös läderhandväska, italienska handväskor |  Handla I Medi
7 italienska handväskor som du bör berätta för dina vänner om  WHO .
Ciabatta italiensk läderhandväska - Fenzo italienska handväskor Handba

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...