Home / kvinnors outfit / Irländska tröjor

Irländska tröjor

Ulltröjor

 

Varje faktor är någonstans specialitet. När tröjorna är inblandade är de irländska tröjorna mycket kända. De irländska tröjorna är välkända eftersom de är handstickade och en viktig faktor, medan shopping för dem är att kontrollera vilken plats de har kommit. Varje typ av irländsk tröja stickas på ett annat sätt och man kan bedöma att från vilket område tröjan har kommit. Hög kvalitet är den nödvändiga frågan som hjälpte de irländska tröjorna att uppnå rykte. De irländska tröjorna består av ull och det är oskuren vilket hjälper till att behålla den rena lanolinoljan. Således är de irländska tröjorna vattentäta. Detta gör standarden speciell för tröjor.

 

Alternativ för irländska tröjor

 

De irländska tröjorna tar dig till de äldre instanserna. De tillhör de tillfällen som du inte ens har föreställt dig. De irländska tröjorna är mycket speciella på grund av sömmarna och deignerna. Behärskningen i sömnad är en sak som specialister dessutom blir chockade. I huvudsak är de mest komplicerade mönstren sammanvävda och härliga tröjor görs.

 

De irländska tröjorna har en speciell betydelse som du måste anta. Varje syprov är en standardbild. Några av dem speglar andarna på öarna som skapade dem. Honungskakan är modellen som avslöjar bilden av ett handbi. Det betyder affärer och effektivitet. Kabeln är hyllningen till fiskarens dagliga livstid och en bön för fiskarens säkerhet. Diamond är för uppfyllelse och rikedom. Basket är den som representerar fångsten.

Loden Green Irish Sweater - Irish Crossroa
Murphy of Ireland Regelvikt Irländska Aran-tröjor på Amazon.
Irish Crewneck för män |  Aran Merino ullsvett
Aran Sweater Market - hemmet för irländska Aran-tröjor.  Aran.
Aran tröja, irländsk tröja, Kabelstickad tröja |  Aran Tröja Mark

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...