Home / mode / Investeringsdelar

Investeringsdelar

Låt oss inse det – designerkläder kan vara mycket dyra, särskilt jämfört med traditionella kläder för snabbmodehandlare. Det är ingen hemlighet att du inte alltid får vad du betalar för i lyxmodevärlden. Det finns dock undantag. Idén att överväga kostnaden per slitage på en artikel kan göra vissa designartiklar till ett bättre köp än billigare alternativ. Tillsammans med det faktum att vissa artiklar tenderar att öka i värde över tiden, anses vissa bitar vara en investering snarare än bara ett annat slöseri. Med det i åtanke har vi sammanställt en lista över investeringsstycken som du alltid kan rocka.

De bästa förvaltningsfastigheterna att välja mellan

Oavsett för sin imponerande mångsidighet, enastående kvalitet eller garanterat framtida värde, är dessa designerprodukter väl värda priserna.

Fendi läder stridsstövlar

Om du letar efter ett nytt par stövlar på marknaden kan du också köpa stövlar som håller mycket längre än bara ett par vintrar. Dessa rena stridsstövlar från Fendi har en tidlös läderöverdel för att förstärka de mest utsatta områdena. På baksidan finns ett mysigt, futuristiskt strumpfoder. De har också lite häl för extra styrka och höjd.

Calvin Klein slip-klänning

Det kan ifrågasättas om inget annat designerplagg är lika enkelt och minimalistiskt som Calvin Kleins slipklänning. Silkeslen och lämplig för alla tillfällen, slipklänningen är en stor investering.

Burberry trenchcoat

Det är svårt att tro att Burberry-diket var den bit märket började med redan i mitten av 1850-talet. Även om den klassiska trenchcoaten har funnits i många decennier, är den fortfarande en pålitlig del av garderoben idag. Med en mångsidig beige färg och förstklassig konstruktion kommer denna trenchcoat att hålla länge.

Gucci Ace

Få sneakers är lika aktuella och trendiga som Guccis legendariska ess. Idag kan du hitta dem i fler stilar och färgkombinationer än någonsin tidigare. Oavsett om du föredrar de tidlösa gröna och röda ränderna framför vitt läder eller en högre och mer unik GG-monogramstil med blommig broderi, det finns ett par med ditt namn på det.

Om essets snygga utseende känns lite för säkert för dig, är Rhyton- och Flashtrek-silhuetterna säkerligen behaga. Med tanke på värmen är den största utmaningen att hitta ett par Gucci-sneakers som passar din stil. Var noga med att kolla in SSENSE: s breda utbud av designer sparkar, inklusive nästan alla färger och silhuetter som har kommit ut från Florens de senaste åren.

Chanel 2.55

Handväskan 2,55 från Chanel är en ultimat investering. Det är inte ovanligt att de ökar i värde eftersom vissa mönster blir allt sällsynta. Återförsäljningsvärde åt sidan, 2.55 kommer att förbli en lockande bit i många år framöver på grund av sin snygga, omedelbart igenkännliga design och livslånga konstruktion.

Även om detta är några av de bästa investeringsartiklarna att tänka på just nu, finns det många fler alternativ tillgängliga i hyllorna i designerbutiker. Det är bara upp till dig att upptäcka dem. Tveka inte att titta.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...