Home / heminredning / Interiör vardagsrumsfärger

Interiör vardagsrumsfärger

Viktigt att se till att du har en Vardagsrumsfärger på ett sätt som ger en bekväm, avkopplande och aktuell plats. Ett av de snabbaste sätten att uppdatera ett vardagsrum är att ändra färg på både väggar och tillbehör. Färgtrender för de kommande åren kommer att luta sig mot traditionella ”komfort” -färger, men det betyder inte att de måste vara tråkiga.

Jordens färger

Börja med en bas av jordfärger, som en krämig lattefärg på väggarna. Det som är bra med färgschemat för vardagsrummet är att du kan lägga till många andra färger för att göra det ”pop” när det behövs. Med lattefärgade väggar kan du till exempel använda en djup chokladfärg för att accentuera möbler med kuddar eller till och med avsluta bord och andra möbler. Frosty Grey är en annan kompletterande färg som kan användas för att måla de lamellfärgade väggarna. Bourgogne ger lite drama till latte-, choklad- och gråsystemet.

grå

Ett annat alternativ för väggfärgen är grå. Medan du bör vara försiktig så att du inte överdriver den här färgen eller riskerar att området ser kallt och sorgligt ut, kan grå faktiskt se varm, ljus och inbjudande ut. För ett modernt utrymme målar du en mörkgrå accentvägg och använder den som en skärmvägg för konst eller metallstycken med en borstad nickel- eller silverram. Måla de återstående väggarna i en ljusare, silvergrå färg. Förstärka vardagsrummet med en antracit eller blå soffa för att ge intresse för metall- och glasbord och stänk av röda eller pärlemorstycken.

Dessa dagar är mycket ljusa gråtoner mycket ljusa gråtoner för att göra dina vardagsrumsväggar billiga, och undertoner och grå färgval för rum med lite ljus och förnyelse, eftersom Benjamin Moore erbjuder dem i vita färger. Måla färger för matsal i vardagsrummet och ljusare mjuka feminina utrymmen. Bästa färg för vardagsrumsväggar, färg är grå med jordfärger som jag känner idag för att skapa varma färgidéer för oss. Energin för oss var enkel eftersom alla nyanser fungerar bra som svarta möbler och både varma undertoner och svala färger, de var de bästa färgmomenten i det här dras.

Taggar: bästa färg för vardagsrumsväggar

Dekorera med ... Gul!  |  Centsational stil |  Heminredning, gul.
Topp 5 vardagsrumsfärger - färgfärger - interiör och exteriör.
De bästa 30 vardagsrumsfärgfärgerna - Vacker väggfärg Ide
Idéer för vardagsrumsfärger: målarpaletter och färgscheman.
33 bästa vardagsrumsfärgidéer - toppfärgfärger för Living Roo

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...