Home / mode / Inspirerande idéer för vårkläder

Inspirerande idéer för vårkläder

Inspirerande idéer för vårkläder

Krydda din klädstil för vårsäsongen. Kolla in de senaste stylingförslagen för din vårdräkt här. Oavsett om du letar efter vårkläder eller festkläder. För tonårsflickor eller kvinnor i plusstorlek har vi vårkläder för alla. Gå igenom vårt underbara bildgalleri och välj en avslappnad vårdräkt som passar din kroppstyp och ditt personliga val. För stora kvinnor kan prova en chambray-skjorta med jeans, utrustad med rätt handväska, solglasögon och glittrande designpumpar för en vårkväll. Du kan hitta mer trendiga idéer för vårmode här.

Trendbildande vårkläder 2018

  • Peppy Peplum: I en subtilt skuren topp och en smal kjol ser du ut som kontoret.
  • Edgy Leather: Bär ett nykter och elegant utseende i en penna eller full läder kjol och en knappad, ljus färgad skjorta.
  • Helvit ensemble: Klä dig smart i alla vita, krispiga, skräddarsydda och eleganta kläder som når fram till midjan.

Vårkläder plus storlek

  • Koppla ihop tre fjärdedelar jeans eller ett linnegolv med en omslagsväst eller topp för att flagga dina axlar och ta fokus av någon del av kroppen som du inte vill flagga. De perfekta färgerna för kvinnor i plusstorlekar är himmelblå, turkos, kricka, lila, orange, gul eller rosa. Komplettera ditt utseende med ett elegant par stövlar.
  • Uppgradera ditt klädspel med plusstora pojkvänjeans, en enkel T-shirt i plusstorlek, en elegant halsduk, en snygg Michael Kors-klocka och slip-on-sneakers.

Optimistiska vårkläder för tonårsflickor

  • Lag en elegant jeansskjorta med svarta skinny jeans och ett par tränare. Komplettera utseendet med ett par bohoörhängen.
  • Försköna ditt stilspel med en elegant tröja och jeans i ett begagnat utseende.

Välj bland de här underbara stylingförslagen för vårkläder som passar din ålder och kroppsstruktur. Galleriet här är fullt av underbara idéer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...