Home / heminredning / Infällda belysning vardagsrum idéer

Infällda belysning vardagsrum idéer

Nyckeln till ett funktionellt och bekvämt vardagsrum är valet av Vardagsrum med inbyggt ljus. Om du har programmerat belysning men tror att bords- och golvlampor ger rummet en subtil atmosfär, finns det några praktiska idéer du bör prova. Bords- och golvlampor erbjuder något som befintliga ljuskällor inte gör, mångsidighet. Du kan placera en golvlampa eller bordslampa i ett vardagsrum och dramatiskt förbättra stämningen och tonen i rummet. Öva dessa enkla förslag för ett vardagsrum med harmoniserande belysning.

Visa i lampvariationer

Varje vardagsrum med belysningsarmaturer gjordes av exakt samma material och utformades på exakt samma sätt. Den enda skillnaden var lampans höjd. Denna alltför samordnade lamptrend har kommit och gått och ett nyare, mer varierat och flexibelt dekorativt motiv har dykt upp. Du kan se variationer i lampan och fortfarande behålla harmoni och enhet i ditt vardagsrum. Till exempel kompletterar en borstad nickellampa en solid svart bordslampa när du väljer moderna lampskärmar. Belysningsvarianterna ger ditt vardagsrum en dynamisk känsla.

Våga stapeln för fler dimensioner. Bordslampor behöver inte vila direkt på ett bord för att tjäna det syfte de var avsedda för. Du kan stapla böcker, tidningar eller enkla platta tillbehör på ett bord och sedan placera bordslampan ovanpå dessa föremål. Detta lägger faktiskt till en större mängd dimension till bordsutrymmet.

12 Bronson Avenue Larchmont, NY 10538 |  Infälld belysning levande.
i.pinimg.com 736x ac 64 f3 ac64f37fd8a8a38e1e946c06544b39bc.
Infälld ljus för vardagsrumsdesign Infälld belysning i vardagsrum.
Vardagsrumsbelysning - Hemdesign Ide
Infälld belysningslayout |  Den infällda belysningen Bl

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...