Home / heminredning / Industriell matsalbelysning

Industriell matsalbelysning

Industriell matsalsbelysning – Matsalen är ett mycket specifikt utrymme som kännetecknas av dess längd och layout. Det måste vara väl upplyst, om möjligt från flera ljuskällor, så att inget område lämnas i mörkret. Den perfekta kombinationen är kombinationen av allmän belysning. Utrusta en golvlampa eller taklampa, om möjligt med en dimmer på en upphängning eller en lampa ovanför bordet. Observera dock att en ljuskrona som är tillräckligt kraftfull kan fungera som huvudbelysning.

Allt du behöver göra är att komplettera det med en eller flera diskreta ljuskällor. Om din matsal inte har ett elektriskt system för att rymma en taklampa. ”Bow” -lampan är din bästa allierade för att belysa bordet! Med sitt XXL-format och dess spektakulära kurva erbjuder det ett diffust ljus som är idealiskt för måltider.

För att dra nytta av harmoniskt fördelad belysning. Den perfekta lösningen är att kombinera din bordsbelysning med andra, mjukare sidoljus för att förbättra atmosfären. Det är viktigt att inte försumma belysningen av de andra möblerna som finns i rummet (buffé, byrå, tråd etc.) genom att koncentrera allt ljus över matsalen.

10 DIY Rustik-industriella armaturer |  Rustik matsal.
Bridget's Final Home Tour och favoritprojekt |  DIY Playbook.
DE TRÄNSTA MATERIALEN FÖR DITT HEMDECOR 2017 |  Heminredning .
Casket Arts Dining Room - Industrial - Matsal - Minneapolis.
7 kreativa idéer för matsalsbelysning |  Matsal industriell.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...