Home / heminredning / Ikea badrumsskåp

Ikea badrumsskåp

Ikea badrumsskåp – De flesta morgnar är tillräckligt hektiska utan att borsta dina vänstra armbågar med rakkrämen medan du borstar tänderna och med din högra hand i ögonskuggan. Hur kan det hända att dessa saker verkar föröka sig på din diskbänk? Detta är verkligen ett igenkännbart scenario för ägare av ett litet badrum, men smart badrumsskåp kommer att vara till nytta för alla. Du kan göra det med våra lagringstips.

Lådor är väldigt praktiska i badrummet, men de brukar också slänga saker i slumpmässigt. Du sparar översikten genom att lägga till en partition med gammal glass eller skokartonger. På så sätt kommer dina bomullsdynor inte längre att gå förlorade och du behöver inte vända hela lådan upp och ner för att leta efter ett rakblad. Om det finns flera familjemedlemmar som använder badrummet, är det också en bra idé att tilldela var och en en separat låda eller låda.

Gör dig bekväm med korgar: För att få ut det mesta av ditt badrum, byt ut ditt fristående handfat med ett handfat. Även här skapar du struktur genom att dela dina artiklar i korgar. Snyggt och bekvämt eftersom du enkelt kan stapla dem. Hoppas du tyckte att det var användbart, vi ses nästa gång!

Badrumsförvaringsmöbler - IKEA |  Förvaring av badrumsmöbler.
GODMORGON Badrumsserie - IKEA |  Badrumsspegelskåp.
Skapa ditt snygga badrum med Ikea Sektion köksskåp.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...