Home / heminredning / Idéer Matsal Ljuskrona Belysning

Idéer Matsal Ljuskrona Belysning

Matsal ljuskrona belysning – Ordet spindel påminner ofta om det installerade kristallbelysningen som hänger i ett formellt hem. Men det finns spindlar i många stilar som anpassar sig till hus med en rustik, modern eller mycket individuell designestetik. Och är det tillbehör du väljer när det gäller matsalsbelysning. Din matsalslampa ska hänga minst 30 tum ovanför ditt bord om dina väggar är högre än 8 fot. Så att utsikten från gästerna som sitter vid bordet inte hindras.

Mät matbordets bredd. American Lighting Association rekommenderar att du använder en ljuskrona med en diameter som är ungefär 6 tum mindre än den bredaste delen av bordet. Till exempel, om bordet är 48 tum brett, välj en ljuskrona som är ungefär 42 tum bred. Mät brädans längd. När det är långt över genomsnittet. Välj en lampa med minst fem glödlampor för att ge tillräckligt med ljus i vardera änden av bordet.

Utvärdera syftet med din matkrona. Om matbordet är en plats att göra läxor eller betala räkningar krävs en ljuskrona med direkt belysning. Om din ljuskrona bara behöver omgivande belysning är en taklampa tillräcklig. Titta på lamporna i de andra rummen i ditt hem för att välja en stil. Även om inte alla belysningsenheter måste vara desamma, borde din matljus inte se ut som den kom från ett annat hus.

5 idéer för att vägleda ditt val av ljuskrona i matsalen - Shades of Lig
Idéer för modern matsalsbelysning |  YLighti
27 Idéer för matsalsbelysning för alla stilar
Vardagsrumsbelysning Ide

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...