Home / heminredning / Idéer för matsalsbelysning

Idéer för matsalsbelysning

Idéer för att tända matsalen Hjälper till att stämma stämningen för måltiderna och ser till att människor kan se maten utan att bli alltför förblindade av starkt eller starkt ljus. En matsalsljus måste vara tillräckligt stor för att göra ett djärvt uttalande i rummet, men tillräckligt liten för att inte dominera bordet eller rummet. Baserat på storleken på din matsal ljus på vissa viktiga dimensioner i din matsal.

manuell

Mät längden och bredden på ditt matbord. Om det är ett runt bord, mäta bordsskivans diameter. Subtrahera 12 tum från matbordets bredd eller diameter. Detta är den maximala diametern på alla ljuskronor som du borde ha i rummet. Större matsalsljus skulle hänga för nära folket som satt vid bordet och de kunde slå på huvudet på det. Dela bredden eller diametern på ditt matbord i hälften för att bestämma minsta möjliga ljuskronastorlek för matsalen.

Mät längden och bredden på din matsal med ett måttband. Om ditt hem har en öppen planlösning och din matplats kombineras med andra rum, mät den del av rummet som du anser vara en del av matsalen. Montera längden och bredden på matsalen i fötter. Ändra detta till tum för att uppskatta rätt diameter på matljus för detta utrymme. Välj en ljuskronastorlek som bäst passar de tre dimensionerna. Använd mätningen baserat på matsalens totala storlek för att avgöra om ljuskronan ska vara närmare den minsta eller maximala storleken som bestäms av mätdiagrammet.

Idéer för matsalsbelysning för varje stil |  Keramik Ba
27 Idéer för matsalsbelysning för alla stilar
Idéer för modern matsalsbelysning |  YLighti
Idéer för matsalsdesign och rumsinspiration |  Lampor Pl

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...