Home / mode / Idéer för högklackade skor

Idéer för högklackade skor

Idéer för högklackade skor

Med rätt designer outfit, uttalande smycken, elegant frisyr, en smula smink och ett mjukt par högklackade skor, kan du skapa en bra start på en fest. Högklackade skor älskas av alla fashionistas för sin verve, vilket kan öka det övergripande utseendet. Den flyktiga modebranschen är alltid på språng, och stilen tar slut och återkommer i cyklisk ordning. Här är en fantastisk samling av högklackade skor som måste ingå i din garderob.

Trendiga högklackade skor för alla outfits

  • Stilettos: Dessa är de perfekta klackarna för att baktala benen. Hälen på dessa skor är 8 tum.
  • Ankelremklackar: Dessa skor och gladiatorer finns med olika klackar. Remmen på dessa skor gör dem bekväma och säkra att gå på.
  • Peep Toe Heels: Dessa finns i alla storlekar, former och stilar. Se bäst ut i de här styckena med rätt färg på tånaglarna.
  • Kattunge klackar: Dessa klackar är perfekta för fester och är en bra blandning av mode och komfort.
  • Pumpar: Dessa höga klackar har ett lågt snitt i det främre området med en hälhöjd på 2 till 3 tum.

Gör och inte på högklackat mode

  • Var försiktig när du parar ihop korta kjolar med höga klackar. Höjden på din klacksandal bör inte vara mer än 2 tum. Å andra sidan, kombinera längre kjolar med höga klackar. Du kan till exempel para ihop Bermuda-shorts med en 4-tums häl.
  • Det bästa sättet att bära dina jeans är att para ihop dem med ett par enkelsulspumpar. Du kan till och med lägga en sportig klänning över dina jeans för den extra glamouren.

Det här är några tips på hur du kombinerar dina favoritskor med hög klack med olika kläder och ser underbara ut hela vägen.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...