Home / mode / Idéer för datumdatum

Idéer för datumdatum

Att välja klädsel efter syftet med ditt möte är vad varje kvinna föredrar. Om du vill få din mans uppmärksamhet första gången du träffas behöver du inte vara begränsande när du väljer dina kläder. Bär vad du vill. Det säkraste att göra är att välja en av de bästa rockkläderna. När du känner dig redo att bygga ett varaktigt förhållande, välj din outfit noggrant. Kom ihåg att du måste skapa en fantastisk bild.

För- och nackdelar med att välja en date-outfit

Låt oss börja med de saker som du inte borde välja för första dejten.

Säg nej till den nedkastande halsen: Undvik kläder som är extremt avslöjande eller till synes vulgära. Det första datumet kan leda till en fascinerande konversation. Att välja en nedkastning kan göra att din partner uppmärksammar din överkropp. Det kan vara pinsamt. Även om du är stolt över din figur har du gott om chanser att flagga den i framtiden.

Boka minikjolar för dina framtida möten: Att veta var man ska rita en linje beror på hur man vill föra datumet framåt. Ditt bästa alternativ är dock att hitta en balans mellan att vara extremt prickig och helt subtil. Säg ett definitivt nej till minikjolar.

Undvik att avslöja material: Det finns en skillnad mellan sensuellt och önskvärt utseende. En avslöjande topp eller ren kjol på första dejten kan skada ditt första intryck. Du vill definitivt inte se ut som en ”hora”. Om du vill visa att du är en respekterad kvinna, föredra något graciöst och elegant för att lämna ett varaktigt minne på din man.

Bättre att inte välja strumpor: När det gäller tights vet vi att de är din favorit. Spara dem för framtiden. De kommer säkert att vara till nytta.

Kort sagt, moderering är nyckeln. Var inte för blyg, men var inte för provocerande samtidigt.

Modetips för date night

  1. Det är viktigt att ha en feminin attityd. Om du vill välja rätt kjol, ge den som inte är för lång eller för kort. Pastellfärger uppmärksammar din väns uppmärksamhet på din kvinnlighet.
  2. Undvik alltför detaljerade datumkläder. Du kan spara dem för framtida resor till en teater eller restaurang.
  3. Om du planerar att åka på ditt första möte på ett kafé eller park, välj en outfit som kommer att betona din skönhet och lägga till din personlighet.
  4. Relevans är nyckeln till bra dressing. Kom ihåg att om ditt datum är under sommarmånaderna, undvik en väst gjord av tjocka tyger eftersom de kan se över toppen. Dina vinterdagsdräkter skulle vara helt annorlunda än dina sommardräkter.
  5. Det viktigaste tipset är ”Var dig själv”. Bär det du tycker är bekvämast. Undvik bara nya och oprövade kläder för att hålla dig på gott humör och känna dig trygg under mötet.
  6. Kom ihåg vad du ska kombinera med vad. Välj kombinationer som passar bra med varandra när det gäller tyger, tillbehör och färg. Att para en chiffongblus med sneakers är till exempel en modekatastrof. Det är viktigt att hålla koll på hur kompatibelt alla kläder är, inklusive dina skor.

Viktiga saker som inte får missa

Kom bara ihåg att du är vacker och att tjejen eller killen du träffar ska gilla din klänning. Det viktigaste är dock anslutningen mellan er två. Tänk på tipsen ovan och fokusera på att se vacker ut istället för att se glamorös ut. Nu när du vet vad du ska ha är allt du behöver göra att boka en tid perfekt. Se också till att välja några fina skor för att rocka utseendet. Undvik höga klackar när du går en promenad. Att välja bekväm klänning och skor är nyckeln till din komfort. Njut av ett fantastiskt datum!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...