Home / heminredning / Idéer Badrumslinneskåp

Idéer Badrumslinneskåp

Badrumslinneskåp – Badrummet är sällan det största rummet i huset. Och på grund av detta kan det vara svårt att hitta plats för handdukar. Speciellt när det finns stora, läckra, mjuka variationer. Men de behöver inte döljas i skåp och lådor som skjuts ner. Varför inte investera i underbara frottéhanddukar i underbara färger som du kan integrera i badrumsdekor och skapa en spa-liknande känsla?

Om ditt badrum redan har sådana inbyggda hyllor är det vettigt att hålla handdukarna där och därmed använda takhöjden. Du kan också montera smala hyllor på en vägg själv och placera kedjorna i raka linjer från golv till tak. Här är det särskilt trevligt om du håller fast vid handdukar i en färg så att de vertikala linjerna är tydligt markerade och bildar ett lugnt och harmoniskt uttryck.

Ett annat bra sätt att förvara dina handdukar är att hänga dem på en fin trästege. Du kan också välja att bara använda handdukarna du använder, bära dem på stegen och behålla resten. Vedspisen skapar också en vacker materialkontrast till det kliniska och typiskt ljusa badrummet.

Tall Linen Cabinets For Bathroom för 2020 - Idéer på Fot
20 smarta mönster av badrumslinneskåp |  Hemdesign Lov
Få det gjort: Rengör linnestängerna
Fristående linneskåp - Idéer på Fot

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...