Home / heminredning / Idealisk matta storlek för matbord

Idealisk matta storlek för matbord

Mattstorlek för matbord – Att lägga till en matta i matsalen kan omedelbart ändra utseendet på ett rum. Det samlar de dekorativa elementen och kan också vara ett viktigt inslag i den stil du gillar. Att välja matsalsmatta är inte en lätt uppgift. Det finns många saker att tänka på. Inspiration Luxe ger dig råd om hur du väljer och optimerar din komfort. Alla regler och idéer som föreslås nedan avser en matsalsmatta som ligger under bordet.

Om din matta inte ligger under bordet kan du välja din matta. När du väljer en matsalsmatta, välj en matta som inte är mycket smutsig. Tänk också på friktion beroende på hur ofta måltiderna är. Så välj en matta som är motståndskraftig mot friktion som ull, jute, sisal eller syntetisk matta.

Föredra mönstrade eller mörka mattor där uppgifterna eller märkena är mindre synliga. En bra lösning är att välja en färg i samma nyanser som dekorationen eller kontrasten för att skapa en kontrast genom en touch av färg. En vaksamhet att tänka på: om din inredning redan är väldigt färgstark och ditt rum är litet, lägg inte till någon ny färg på mattan.

Hur man väljer matta av bästa storlek för din matsal - Rugs Of Beau
Välja rätt matta för din matsal - Rug & Ho
10 tips för att få en matsalsmatta Just Rig
Du kanske gör ett misstag när du väljer en områdesmatta Si

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...