Home / heminredning / Hörn badrumsskåp

Hörn badrumsskåp

Hörn badrumsskåp – De rika tygerna behöver inte förvaras i höga skåp och täppa lådor. Du kan uppnå samma effekt med en stor bagage eller gren som du kan hänga handdukar på och runt. Trädstammen passar mycket bra in i den nordiska och minimalistiska stilen och är ett roligt element i badrummet som integrerar handdukarna som en del av inredningen.

Här är ett exempel på hur det plötsligt finns plats för massor av handdukar i en liten låda eftersom de rullas upp. Tricket är särskilt användbart för små badrum som inte har mycket lagringsutrymme. För mindre badrum kan smala och lätta hyllor vara en bra lösning så att utrymmet inte blir överfullt.

Vävda korgar är ett fint dekorativt element i badrummen, men de är också extremt praktiska eftersom de rymmer många handdukar. Du kan hänga båda korgarna på väggen för mer utrymme eller placera dem i ett hörn eller hörn. Om du använder små tvättdukar som gästhanddukar kan du också förvara dem i en liten korg bredvid diskbänken så att de fungerar exklusivt och inbjudande för dina gäster.

Stora hörnbadrumsskåp Idéer för badrum i små utrymmen.
Pin av Ashley Baber på Dream house!  |  Hörn badrum fåfänga.
Hampton Bay Corner Linen Cabinet I - Linen Cabinets - Badrum.
20 hörnskåp för att skapa ett rörigt badrumsutrymme |  Hem .

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...