Home / heminredning / Home Depot Badrumsbelysning

Home Depot Badrumsbelysning

Home Depot badrumsbelysning är en viktig faktor för ditt badrums attraktivitet och användbarhet. Bra belysning gör att spegeln görs enklare och vackrare. Oavsett om du byter ut en gammal lampa i ett nytt badrum blir belysningen en central punkt i rummet. Innan du köper en ny badrumsblandare, kontrollera den aktuella kranen i väggen ovanför spegeln.

manuell

Stäng av strömmen till badrummet på ditt hems elektriska panel. Se till att ingen ström flyter till badrumets elektriska kontrollboxar genom att sätta på och stänga av strömbrytaren. Om det inte finns någon enhet ska du rikta en kretstestare mot de exponerade ledningarna för att bekräfta bristen på elektrisk kraft. Kör en bänkskiva under kanten på bänkskivan om den inte lossnar lätt. Anslut kablarna och lägg enheten åt sidan. Hoppa över det här steget om det inte finns någon armatur.

Ta bort det gamla fästet genom att lossa skruvarna. Fäst fästet som medföljer badrumsblandaren genom att skruva fast det på elpanelen. Undersök ledningarna som kommer ut ur väggen. När trådarnas ändar är slitna, skär av dem och ta bort en halv tum isolering från ledningarna genom att fånga ledningen i lämpligt storlek hål i en rakhyvel och dra kabelbojor mot dig. Fäst badkranarnas ledningar till ledningarna som kommer från väggen genom att vrida ihop de synliga anslutningsledningarna och täcka dem med en plastmutter som medföljde kranen.

Golden Lighting Hines 3-Light Black och Seeded Glass Bath Light.
Hampton Bay 4-Light Chrome Raceway Vanity Light-EW554CH - The Home.
Hampton Bay Dakota 3-Light Satin Nickel Vanity Light med Frosted.
Hampton Bay Andenne 3-Light Brushed Nickel Vanity Light med Bell.
Progress Lighting 24 in. 3-Light Antique Bronze Badrumsfack.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...