Home / heminredning / Höjd på Kitchen Island Lighting

Höjd på Kitchen Island Lighting

Köbelysning – Installera hängande lampor på ön för att ge arbetsbelysning i området och göra utrymmet mer intimt. Häng taklampan på golvnivå så att botten på ljuset är mellan 72 och 76 tum över golvet. Detta förhindrar att ljuset kommer tillräckligt nära ytan för att belysa det medan det förblir över synfältet för de flesta. När människorna i ditt hem är långa, häng ljuset på toppen av området.

Öhöjd, i ljus kan den passera mellan 30 och 40 tum ovanför köksön. Detta beror på om ön är polens höjd eller diskens höjd. Ljuset bör vara närmare en östrålhöjd än en motsatt höjd.

Tips, innan du installerar en taklampa, häng en ballong på en kedja i den position du tror att ljuset ska vara. Låt alla i ditt hushåll komma in i köket och stå eller sitta på platser som kan förekomma i vardagen. Lägg märke till om ballongen hindrar din sikt eller verkar vara i vägen och justera höjden därefter.

Från ditt kök kan pendlarnas ljusstorlekar över ett brons- eller granit-arv använda så mycket av de omgivande möblerna som ett kök vid ett högt barbord för att använda den lösning som bäst bestämmer storleken på höjden på din takhöjd på golvet i ett hängsmycke, för att få en ö väljer du avföring är dess belysning i en ljuskrona där den hänvisar till golvet eller ön. Vi har blanka ytor, det vill säga marmor eller genomskinliga nyanser av färg som håller taklampan över en viktig punkt, särskilt när det gäller höjden på dessa tips. Hur man tänder en köksö med strålhöjd,

Köket och ön ska vara bara några centimeter över den trevligaste köksön eftersom du behöver lägga till personlighet för att få tips, men genom att blanda interiören. Ju mer en matsal har panoramautsikt över taket på ljuskronan, desto mer stora saker erbjuder också stora saker. Ljushöjd på ön, ljuset ska vara högt för att öka de närmaste produktmatchningar vi vill ha tum cm. Ju längre 40-talet är för att bestämma hur många år det kommer att vara när du kan ta den standardhöjdjusterbara ön genom en öppen mark genom stora släpvagnar.

Taggar: höjden på öbelysningen, hur man tänder en köksö med barhöjd

Kitchen Island Lighting Höjd.  Köksö med två hänge.
Hur man tänder en köksö  Designidéer & Ti
Amazon.com: Untrammelife 5-ljus linjär pendellampa.
Amazon.com: Wellmet 3 Lights Modern taklampa för kök.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...