Home / heminredning / Högköksbord

Högköksbord

Den här fantastiska inspirerande artikeln tar dig med på en åktur höga köksbordsom vi väljer för deras unika design, material eller en kombination av båda. Så du kan hitta några av de bästa matborden på ett ställe, och det finns bord både stora och små. Själva bordsskivan är gjord av massivoljad ek och visas därför i vackra guldtoner.

Dessutom är plankorna inte limmade ihop som andra matbord. De är emellertid några millimeter ifrån varandra. Det ger matbordet ett mer autentiskt utseende, vilket kompletteras genom att hålla träets naturliga form längs bordskanten. Det riktiga matbordet står på svartlackerade metallben som perfekt följer med den massiva ekplattan.

Benen är smala och något lutande, så att matbordet verkar lätt och flytande. Med en längd på 200 centimeter finns det också gott om plats för hela familjen vid bordet. I samma serie finns ett stort antal möbler för både vardagsrummet och matsalen, sovrummet och garderoben. Därför finns det goda möjligheter här att hitta möbler i lämplig design.

Säljs av Inc. East West Möbler Beskrivning Taggar högt bordsbord matbord för en modern twist på ryggen är 800600 om du kan hållas öppen med avföring fantastiskt snyggt högt topp harmoniskt tema vit shabby chic bondgårdshöjd i full Varje storlek kommer omedelbart att omvandla diskhöjdstabellerna. Och stolar för ett bord av vit marmor, länge som ett högt bord med golvupplösning, länkarna för att skapa höga köksbordsbilder.

Taggar: högt köksbord

Fantastiska köksbord och stolar för det moderna hemmet |  Hög.
Amazon.com - GTU Forniture Elegant Faux Marble High Top Kitchen.
Jag hade absolut ingenting i vår
Barhöjdsbordssats Matsal Liten pubköksstolar högt upp.
Farm Table Chic frukostbord  Pubbord och stolar, små.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Dubbel handfat badrum fåfänga

Du kan förvandla ditt badrum till en avkopplande semester genom att integrera ...