Home / kvinnors outfit / Hög midja shorts

Hög midja shorts

Mönster av överdrivna midja shorts

 

Shorts med hög midja är det föråldrade mönstret som finns på mode igen. De låga shortsen har varit i stil men nu har mönstret förändrats och cykeln har återigen stoppat på de överdrivna midjan. Det är nödvändigt att du helt enkelt tar på dig de överdrivna midjeshortsen på rätt sätt så att du helt enkelt får den givande modeexpertisen. Det finns några strategier som också kan hjälpa dig att sporta överdrivna shorts.

 

Förslag på prime shorts

 

Det allra första som ska tas om hand är att köpa rätt överdrivna midja. Helt annorlunda dam har helt olika bendimension och dessutom alternativa sätt att visa ben. Se till att du helt enkelt inte köper dem på grund av midjedimensionen utan dessutom undersöker storleken och ser att den inte täcker för mycket av dina ben. Presentera dina ben, men var bara säker på att du inte tar för mycket långa shorts för att dess magnifiering är förstörd. Se också till att shortsen inte ska vara så snabba att det gör dig obekväm när du sitter.

 

Försök med de överdrivna midja shorts som du valde och titta på de allmänna shortsen. Färg och provval är avgörande. Den bästa är den i vanligt denim. Om du behöver en vågad kan du sträva efter helt olika färger och mönster. För ett sofistikerat utseende, sträva efter de opartiska färgerna som vitt, brunt och svart. Du kan välja de starkare färgerna lika bra och de färgglada utskrifterna används dessutom vanligtvis. Textur kan väljas enligt ditt val.

Söt shorts - Hög midja shorts - Denim Shor
Khaki Plain Sashes Elastisk midja High Waisted A Type Casual Shorts.
Riktigt söt svart corduroy shorts med hög midja.  Enkelt och sött.
Amazon.com: B Dancewear Womens High Waisted Dance Shorts för vuxna.
Billabong dag efter dag - Olivgröna shorts - Hög midja Sho

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...