Home / kvinnors outfit / Hijab-stilar

Hijab-stilar

Vad är hijab?

 

Hijab är en huvudduk som vanligtvis bärs av muslimska kvinnor. Många av tjejerna hijab eftersom det tillför personlighetens nåd och det är därför viktigt att välja rätt hijabstilar men det kan också vara lite knepigt. Hijabstilarna bör väljas så att de passar ansiktet och dess form. Den ovala ansiktsformen anses vara den bästa och hijab-stilen passar bäst.

 

Stilar av hijab

 

Hijab används och de lindas i olika stilar runt ansiktet. De olika hijab-stilarna är nät- och paljett-halsduk, triangel-halsduk, spansk wrap etc. Några av hijaberna finns i sydd form. När du stylar hijaben runt ansiktet bör du se till om hakan. Du bör känna till din ansikts typ och om du tror att pannan är bred än hakan kan den kontrolleras med volymen på nacke och bröst.

 

Hijabstilarna beror på ansiktsformen. Om ditt ansikte är fyrkantigt bör Kuwaits hijab stämmas eftersom de mjukar upp funktionerna. För rundformat ansikte är den turkiska hijaben mer lämplig och det kommer att förbättra funktionerna. Långformat ansikte, du kan förkorta ansiktet med underkåpan. Al amirah-stilen passar bäst och du bör undvika de stilar som kan förlänga ansiktet. Det rektangulära ansiktet passar bäst med hijabstil som kan förlänga ansiktet med stil. Stil dig själv enligt din ansiktsform.

Topp 20 senaste Hijab-stilar från 2019 - WHEATISH GI
3 MEST SLITNA HIJAB-STILER |  SAIMASCORNER - YouTu
Hijab-stil sommaren 2018 |  |  Bara trendig gir
Vilka är några fashionabla Hijab-stilar?  - Quo
Topp 20 Hijab-stilar 2020 Varje Hijabi borde känna till

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...