Home / mode / Harry Potter Halloween kostymidéer

Harry Potter Halloween kostymidéer

Harry Potter Halloween kostymidéer

Harry Potter Halloween-kostymidéer är skyldiga deras entusiasm och popularitet till alla Muggle-huvuden och icke-Muggle-vuxna där ute. Vi har sammanställt alla de nostalgiskt snörda Harry Potter-dräkterna för män och kvinnor, som består av en DIY Quidditch-mantel, trollstav, halsdukar och mer. Hjälp att föra lite magi i luften av Halloween med vår samling idéer om Harry Potter-dräkter.

Harry Potter-kostymidéer i sista minuten

Den ikoniska röda och gula halsduken är ett enkelt sätt att förvandla dig till Harry Potter. Att lägga till en gyllene snitch, trollstav och runt inramat glas kan komplettera utseendet som ett proffs. För kvinnor som drömmer om att förvandla sig till vår favorit Hermione, sätt på dig en blå veckad kjol och para ihop den med en vit krage skjorta och en halvgrå tröja för en av de populära Harry Potter kvinnliga kostymkaraktärerna. Om du är fast besluten att skapa en skrämmande stämning den här Halloween kan du återskapa Peter Pettigrews utseende med en grå mussvans i butiken.

Hyllning till en av de mest irriterande karaktärerna i serien – Lavendar Brown med pastellfärgad sjal och lockar. Samla bara en traditionell Hogwart-mantel för att ta av de legendariska Harry Potter-utklädningsidéerna.

Harry Potter Halloween kostymidéer Skapa ny

  • Att lägga till i butiksköpta Gold Angel Wings gör det enkelt att gå efter en Harry Potter-klänning som en gyllene snitch och få igång dina Instagram-följare.
  • Om du letar efter en enkel gruppdräkt för Harry Potter-dräkter, överväg Fleur Delacour och Victor Krum med en extra trollkänsla.
  • För att förvandla dig själv till Voldemorts betrodda allierade är du bara en lila kofta och huvudbonad borta.

För Potterheads är Harry Potters Halloween-kostymidéer en av de bästa anledningarna att klä sig ut och hyra sina legendariska favoriter. För mer Harry Potter Halloween kostymalternativ, se galleriet nedan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...