Home / mode / Härliga och söta alla hjärtans dagsspikar

Härliga och söta alla hjärtans dagsspikar

Härliga och söta alla hjärtans dagsspikar

Alla hjärtans dag är precis runt hörnet. Så gör dig redo för dina djärva alla hjärtans dagsspikar i en monokrom palett, söta hjärtan och djärva former. Varför inte vara annorlunda den här gången? Lämna den röda nyansen åt sidan och stoltsera fortfarande med din snygga nagelkonst för kärleksdagen. Kolla in de optimistiska och framåtblickande nageldesignerna för Alla hjärtans dag i vårt galleri. Från kaffespikarna till bling-, matt-, glitter- eller franska tips har vi allt. Lämna den passionerade, klassiska röda bakom och gå till en ganska subtil rosa och en blek hallonrosa. Från choklad och blommor till amoropilen kan du bära vad som helst i din Valentine-manikyr. När du är redo att ge dina naglar en vridning under festperioden, prova Shellac Valentine Nails. De finns i tre vackra färger.

Trendiga alla hjärtans dagsspikar gick ut

  • Sport ditt hjärta på dina naglar den här kärlekssäsongen. Prova den alternativa designen för harlekindrottningskanaliseringen. Det kan vara den perfekta valentinmanikyren för långa naglar.
  • Leta efter alla hjärtans dag genom att sätta emoji-kyssar på dina naglar. Testa det i mikrotryck för ett snyggt och modernt utseende.

Slående nagelkonst för Alla hjärtans dag Lämplig för korta naglar

  • Ge dina naglar en festlig touch med en okonventionell smörgul nyans och en minimalistisk, trendig design. Komplettera din nagelkonst med små svarta hjärtan.
  • Låt dina naglar se festliga ut genom att måla fem olika mönster på dina fem naglar. Prova alla mönster, från prickar till hjärtan till ränder.
  • Ge dina naglar ett nytt utseende genom att lägga till glansigt tejp och en streck rosa glitter till babyblå naglar.
  • Ge dina naglar en snurr med en snabb och enkel design av nagelkonst. Lägg till ett streck av guldglitter till dina rosa franska tips för den perfekta halvchika måndesignen.

Snabba och enkla idéer för nagelkonst hemma

  • Använd en ljusrosa som bakgrund för din mani och stava bokstäverna LOVE på dina naglar och lägg till ett hjärta i miniatyren.
  • Imponera på din själsfrände med en iögonfallande design för nagelkonst med alternerande X och O på gelnaglarna.

Med dessa fantastiska idéer från alla hjärtans dagsspikar kan du helt trollbinda din hjärtbrytare och låta dem gå över dina konstnärliga stilettnaglar. När du är trött på de vanliga röda naglarna, utforska galleriet fullt av icke-röda nagelmanikyr.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...