Home / heminredning / Hängande belysning för kök

Hängande belysning för kök

Taklampa för kök – De bästa köksöarna är multifunktionella rum. De används inte bara för att laga, servera och rengöra rätter. Och de har plats för läxor, balansering av checkböcker och andra uppgifter. Av dessa skäl krävs en stark ljuskälla på en köksö och ofta används en fristående taklampa.

Hänglampor finns i en mängd olika stilar, storlekar och finish för att matcha alla köksdekorationer. Ett modernt eller modernt kök. Till exempel skulle det vara lämpligt att rengöra fodrade minivagnar med starkt glas och stål eller stål med nickelbeläggning. Ett hängsmycke i Tiffany-stil, med sina målat glasfönster och geometrisk form, passar bra med ett hantverkskök.

Öns överdrivna belysning kan kännetecknas av en enda släpvagn eller en grupp minivagnar. Ett unikt hängsmycke är en stor, ensam lampa 15 till 22 tum bred som hänger från taket. Minihängen är mindre och är vanligtvis grupperade i mönster med tre eller fler lampor för ett dramatiskt utseende. Minihängen är vanligtvis gjorda av ogenomskinligt glas i färger som gult eller kobolt. Sedan är alla hängen öppna längst ner för att säkerställa koncentrationen av ljus och det är enkelt att byta lampor. De fästs sedan på en tillbehörslåda eller skena på taket och hängs på en stång eller kedja.

Pendelbelysningsidéer för köksöar och mer - Shades of Lig
Tips för hängande belysning i köket |  Zhush av Sue De Chia
Industriella taklampor accentuerar en övergångsbild i köket.
Hänglampor över disk |  Wayfa
55 vackra hängande taklampor för din köksö.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...