Home / heminredning / Hängande belysning för badrum

Hängande belysning för badrum

Taklampans höjd kan justeras före installation. Och du kan välja en höjd enligt positionen för Hänglampa för badrum. Många gillar taklampor på grund av sin design och den tillgängliga ytan. Du kan köpa taklampor av trä, mässing, rostfritt stål och till och med glas. Taklampa är ljus som hänger i taket. De kan hängas över en spegel så att smink eller rakning kan göras med mycket ljus.

De kan också hängas över en toalett eller fåfänga. Badrumets hänglampor har personlig preferens, men det finns några saker att tänka på. Du vill inte att gäster ska komma in i ditt hem och tända badrumslamporna. Din taklampa ska hänga minst tre meter från taket. Du vill se till att det finns två meter avstånd från golvet till botten av ljuset.

Det fantastiska med hängande badrumslampor är att de har en justerbar plasthållare som kan justeras eller klippas för att passa dina höjdbehov. Om du vill hänga hänglampan över en spegel vill du att ljuset helt enkelt rör vid toppen av spegeln. Detta hjälper till att ge tillräcklig belysning för rakning eller sminkning. Om du hänger över en toalett eller fåfänga, överväg att hänga hänget två meter från taket.

21+ Idéer för pendellampor för badrum - |  Hängande badrum.
Hänglampa för badrum.  Hängande belysning i badrummet.  Badrum.
hängande hängande lampor över badrum fåfänga hängande ljus.
Hittade på Bing från www.pinterest.com |  Badrumspendel, Badrum.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...