Home / mode / Handtatueringar för kvinnor

Handtatueringar för kvinnor

Handtatueringar för kvinnor är super fantastisk period. Mode med att bära tatueringar som smycken fungerar fantastiskt med vackra handtatueringar. De flesta feminina handtatueringsdesignerna är känsliga och har djup innebörd för bäraren. Till exempel är fullmånen utsmyckad av två halvmåne månar som vetter i motsatta riktningar en symbol för att hedra de tredubbla gudinnorna. Denna symbol är en populär tatuering bland kvinnor som följer gudinnans väg, är Wiccan eller tror på hedendom. På samma sätt finns det många små handtatueringar för kvinnor som har betydande andliga och personliga betydelser.

Bästa placeringsidéer för vackra handtatueringar

Handtatueringar betyder inte nödvändigtvis bara underarmen. Handtatuering för kvinnor, tatueringar för handleden, finger- eller tumme-tatueringar, palmtatueringar och tatueringar på baksidan av handflatan kallas handtatueringar över hela världen. Beroende på tatueringens storlek och form fattar tatueringsartisten och bäraren ett ömsesidigt beslut när det gäller färgning. Flickahandtatueringar som är vertikala, snygga eller små är vanligtvis färgade på sidan av handen, tummen eller ett finger. Smidiga horisontella tatueringar som viktiga datum, viktiga ord, korta mantor eller citat är bra för handleden. Större eller mer invecklade bilder som totemtatueringar från djur, detaljerade mandala-mönster, tatueringsdesigner med flera element etc. placeras bäst på underarmen eller på baksidan av handflatan.

Eleganta handtatueringar för kvinnor som är populära överallt

Fjäril:

Beroende på designen av fjärilstatueringen kan den placeras på tummen, på underarmen nära handleden eller på handleden. Fjärilar är känsliga feminina symboler för transformation, flykt och frihet.

Granar:

Tallar ger smidiga tatueringar och ser bra ut när handleden placeras vertikalt, på sidan av lillfingret eller på sidan av handen. Bergälskare tenderar att få denna design. Tallar står också för standhaftighet och tidlöshet.

Reste sig:

Rose hand tatueringar är mycket populära och ser bra ut på baksidan av handflatan. Rosatatueringar kan kombineras med skalle, taggar eller citat för en extra effekt.

Upptäck fler underbara handtatuering idéer för kvinnor i vårt galleri nedan!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...