Home / mode / Handledning för vintermakeup

Handledning för vintermakeup

Handledning för vintermakeup

Handledning för vintermakeup är utformad för att hjälpa både nybörjare och proffs att uppnå det perfekta vintervänliga utseendet med minimala tillbehör. Vår samling tips och idéer för vintermakeup handlar inte bara om att applicera läppstift och ögonskugga, det handlar också om att föreslå en bra hudvårdsprogram för de kallare dagarna. Gör dig redo att göra dina tråkiga och dystra vintrar till något vackert.

Läs vidare för att få kunskapen om att göra vintermakeup som ett proffs.

Handledning för smink för vinterdagar

För att omedelbart försköna ditt utseende, stryk hela ögonlockets kant med en gyllene ögonskugga och spåra sedan din övre franslinje med en vattentät eyeliner. Fyll i det iögonfallande utseendet genom att applicera lite flytande läppstift på dina läppar. Du kan skapa en naturlig rosig rodnad genom att svepa din favorit nyans av rött över kindernas äpplen.

Rödbrun är en av de ljusa och djärva färgerna som fungerar bäst på vintern. Ett enkelt sätt att uppnå en bländande vintermakeup-look är att applicera en naken ögonskuggfärg som bas och täcka det yttre hörnet av topplocket med en rik, matt nyans av ögonskugga. Då spåras din övre franslinje av en brun flytande eyeliner med en mascara.

Handledning för smink på vintern och knep

  • Att blanda en infusionsgrunder med grundfärgen och applicera den i ansiktet kan skapa skimmer. Använd en rosa metallisk överstrykningspenna på näsan, hakan och kindbenen för att komplettera utseendet.
  • Du kan döda med ett smink i ett stycke genom att höja dina ögonbryn. Använd en slitstark vattentät panngel för att fylla i ögonbrynen och göra dem till en propp.
  • Koboltblått är en av de hetaste och mest eftertraktade vintersminkarna som kommer att framhäva dina fransar genom att belägga spetsarna.

Genom att lägga till de nämnda vinterhandledningarna i din repertoar kan du omedelbart förbereda ditt ansikte för alla slags vinterevenemang. Bläddra igenom vårt galleri och ta reda på steg för steg om andra användbara tips och handledning om ämnet vintersmink.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...