Home / heminredning / Handfat skålar

Handfat skålar

Diskbänkar – Du behöver en rörmokare för att installera eller kontrollera alla dina rör för att se till att de fungerar som de ska. Du kan dock själv installera vissa beslag. Innan du installerar den nya toaletten, kontrollera dina lokala badrumsbestämmelser. I vissa områden behöver endast spoltoaletter installeras. Mät också avståndet mellan väggen och skruvarna som håller fast skålen på växten för att göra en behållare i rätt storlek för ditt badrum.

Sätt två nya 3 1/2 tums skåpskruvar på toalettflänsen. Det här är ringen som skruvades fast på badrumsgolvet som toalettstolen sitter på. Täck en del av golvet med en hög med tidningar eller en filt. Placera toalettskålen upp och ner på en hög med tidningar eller en filt för att skydda den från repor. Placera en vaxtätning runt hålet i botten av toalettstolen med den platta sidan av tätningen mot golvet. Applicera kitt på utsidan av behållarens botten. Vrid toaletten tillbaka till höger och rikta in hålet i botten av toalettskålen mot hålet i botten.

Pressa toaletten mot golvet så att vax- och rörtätningsmedlet är tätt vattentätt. Trä muttrarna genom flänsbultarna som skjuter ut genom hålen i toalettskålens botten. Placera en nivå på toalettskålen för att kontrollera att den är jämn och klyft plasttoalettskålen under botten av toalettskålen för att räta ut den vid behov. Beroende på typen av spärrplugg kan du behöva fylla rörmokarens spatel innan du sätter den på spärren för att stanna på plats.

21 av de bästa moderna badrumsskålarna för alla.
Pin av Magnus Home Products på Master bath remodel 2020.
Shop Costway Oval badrumsfat Keramisk kärl handfat skål fåfänga.
Farmhouse Vanity |  Gör det själv Hemprojekt från Ana White.
Utforska skålhandfat för badrum |  Amazon.c

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...