Home / kvinnors outfit / Halsdukar för män

Halsdukar för män

I fall som kallas nackskydd eller ljuddämpare är halsdukar bara kläder som vanligtvis bärs över nacken. De bärs ofta av många orsaker tillsammans med som en del av uniform (speidare), som icke-sekulär klädsel (ortodoxa kyrkbiskopar) och som modet. Med undantag för uniform och tro, är halsdukar som bärs som en del av modet vanliga och bärs av kvinnor och män.

 

Halsdukar för män

 

Halsdukar för män kunde upptäckas i många storlekar, slag och färg. Ändå skiljer de sig från halsdukar för tjejer. Halsdukar utformade för män brukar inte känneteckna djuravtryck, är vanligtvis inte i levande färger, bär vanligtvis inte med stift, är vanligtvis inte genomskinliga, har medelstora dimensioner, kännetecknar inte extra fransar och är vanligtvis inte särskilt detaljerade . Sådana sjalar är historiskt utformade för att bäras av damer.

 

Män tar på sig halsdukar för två huvudorsaker, vars primära är att skydda mot kyliga. Halsdukar blir till mycket hjälpsamma klädesplagg i kyligt klimat och en person måste bara binda en över halsen för att skydda mot den kyliga. Män tar också på sig halsdukar under hela värmeklimatet och förlitar sig på deras yrke under vilket fall sjalar tjänar till att suga upp svett. Identiskt med damer, hanar tar också på sig halsdukar för att lägga till en viss grad av fördel för sin outfit. Det är vanligt att manliga kläder vanligtvis inte är så färgglada och med ett sjal komplimangerar alla klädes generella typ. Som med halsdukar designade för flickor, kan halsdukar för män tillverkas av vilket material som helst tillsammans med ull, bomull, siden, linne eller konstgjorda material i olika material.

 

Scarf Slag

 

Det finns bara några sätt att sportdukar. Den sportiga typen hänvisar tillbaka till den knut som är bunden för att ha en sjal på plats. Ett antal av knutarna förkroppsligar europeisk knut, Ascotknut, draperingsknut, enkel wrapknut, dubbel wrapknut och loop / tuck knut bland andra. Oavsett knut, halsdukar för män vill vara enkla, men målmedvetna.

Gallery Seven Mens Scarf - 100% bomull vinterdukar för män.
Mäns stickad halsduk Warm Winter Infinity Scarves E5031b (Svart) vid.
DANKEYISI Scarf Män Business Lyxmärke Plaid Cashmere Scarves.
32 maskulina sätt att bära en halsduk för män |  Mens halsduk mode.
DANKEYISI Scarf Män Business Lyxmärke Plaid Cashmere Scarves.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...