Home / mode / Halloween nagelkonst

Halloween nagelkonst

Halloween nagelkonst

Nod till Halloween-festivalen genom att uppgradera din Halloween nagelkonstdesign. Upptäck läskiga DIY Halloween manikyrmönster. Välj mellan de snygga men enkla Halloween-nagelkonstidéerna eller sofistikerade för att se Halloween-redo ut. Välj vilken nageldesign som helst från vår runda, från spindelnät till läskiga karaktärer och onda ögon till fågelskrämmor. Från skelett och 3D-design till spindelnät och konstgjorda klor, det finns ett antal galna mönster som du kan skapa för att fira den spöklika Halloween-festivalen. Du kan till och med spela din nagelmani genom att måla optimistiska djur på den med hjälp av gel. Kolla in några spännande Halloween nagelkonstidéer här.

Insane Halloween Nail Art Ideas

  • Rökiga naglar: Ta din nagelmani till nästa nivå denna Halloween-säsong med en läskig spegel och rökeffekt.
  • Grön av avund: Inte bara din ansiktsmakeup utan också din nagelkonst borde skrika grönt också denna festival. Vagga dina gröna gröna obehagliga naglar i stil denna Halloween.
  • Ganska pumpa: Låt en pumpa målas på en av dina naglar och täck resten med orange skimmerpolish.
  • Spindelnät: Lägg till dimensionen på din mani genom att skapa en fantastisk spindelnät med svart polermedel och band.

Nyckfull nagelkonst väl värt att prova

  • Roaming ögonbollar: Skapa en elegant mani med ljusblå iris och täck resten av naglarna med stänk av rött.
  • Blödande franska tips: Få alla dina naglar målade med ett UV-bottenlack för att hålla dem glödande på natten. Täck tipsen med blodrött nagellack.
  • Dödskallegodis: Skallgodis är populärt för de döda under den mexikanska firandet. De färgglada läskiga motiven är också lämpliga för Halloween.
  • Faux klor: Du kan undvika att spika dina naglar på skarpa platser genom att leka med färg. Använd en bar bas och måla en svart triangel över var och en av dem.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...