Home / mode / Halloween kostymidéer

Halloween kostymidéer

Halloween kostymidéer

Kan du inte bestämma dig vad du ska ha på dig under Halloween-festen? Vi kan hjälpa dig med några innovativa DIY Halloween kostymidéer. Du kan skapa en Halloween-kostym själv med hjälp av t-skjortor, smink, kartong, tyg, gummiband och andra lätt köpta material. Kolla in vårt bildgalleri för roliga Halloween kostymidéer. Från korsord till takfläktar till populära karaktärer som Beyonce eller Sia, du kan klä dig ut som festens showstoppare. Upptäck perfekta Halloween-kostymidéer här.

Fantastiska sista minuten Halloween kostymer väl värda att prova

  • Badbubbla: Håll några vita ballonger tillsammans med en säkerhetsnål på din vita t-shirt. Komplettera dina kläder med ett pulserande duschlock.
  • Läskig mamma: Du kan enkelt klä dig ut som en mamma med toalettpapper. En gummislang skulle ge din Halloween-kostym det läskiga utseende du vill ha.
  • Bedårande skelett: Med hjälp av en utskuren skjorta, ett pappershjärta och blodig smink kan du förvandlas till ett skelett.
  • Pappersdocka: Att göra en dockadräkt av papper är ingen stor sak. Allt du behöver för denna 2-D-designdräkt är affischer, markörer och sax.
  • Funky Bat: Bli galen med en helt svart klänning den här Halloween-säsongen. Komplettera ditt utseende med ett svart huvudband och lite resår och tyg för dina vingar.

Roliga DIY Halloween kostymidéer

  • Sia: Sätt på en vit och svart ensemble och gör ditt utseende med en tvåfärgad peruk.
  • Loofah: Har du tänkt på att klä dig som en loofah? Allt du behöver är massor av tyll för en uppmärksammande loofahdräkt. Fyll i den här roliga Halloween-dräkten med en gummihatt och en pärlsträng.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...