Home / mode / Halloween kostymidéer

Halloween kostymidéer

Halloween kostymidéer

Halloween kommer snart. Här är några lysande Halloween-kostymidéer som får dig att se lustig ut, skrämmande eller rent spooky. För de lata festgästerna räcker det med en kofta och glasögon för att komplettera ditt bibliotekarutseende. Upptäck våra kreativa idéer för dina bästa Halloween-kostymer för vänner, grupper och par för att göra dem till en säker vinnare av Halloween-kostymfesten. Halloween firas med stor passion i västra länder. Äppelsnurr, pumpasnideri, leka upptåg eller klä sig i blodiga och läskiga kläder är några av de populära Halloween-aktiviteter som människor engagerar sig i den här dagen. Halloween minns den 31: a till minne av martyrernast från oktober.

Roliga Halloween-kostymidéer som du skulle vilja prova

  • Candy Rappers: Den här dräkten kombinerar hiphop med snygg stil med den fantastiska möjligheten att få mycket godis på en dag. Allt du behöver göra är att fästa omslaget på ditt plagg, bära snygga solglasögon och en guldkedja så är du redo att gå.
  • Kornmördare (åh ja! Inga seriemördare): Denna roliga grupp Halloween-kostymidé är en favorit bland ordspelälskare. Allt du behöver är läskig smink och dräkter med spannmål.
  • Fattiga riddare: Det är lätt att trolla fram denna roliga Halloween-kostym. Allt du behöver är en basker, randig skjorta och pappersskål för att ta av Halloween-klädseln.

De mest kreativa Halloween-dräkterna

  • Distinkt kaktus: Du kan krydda denna enkla Halloween-kaktusdräkt med en grön långärmad klänning, falska blommor, brodernål och tråd och lite lim. Bär en söt kaktus i dessa kläder och var centrum för Halloween kostymfest.
  • Nyfikenhet är kattens död: Klä dig ut som en katt med matchande kattmakeup och pappkattöron. Lägg till en kniv med orden “Nyfikenhet” i håret för att komplettera ditt kattutseende.

Med dessa glada Halloween-kostymidéer kommer du att vinna hjärtan på Halloween-kostymfesten.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...