Home / mode / Halloween kostymer

Halloween kostymer

Halloween kostymer

Halloween-kostymer kan hjälpa dig att förvandla dig till dina favoritkaraktärer från filmer, serier och webbserier. Oavsett om du är lat med att ta av dig en DIY Halloween-kostym eller bara vill göra något av dina gamla kläder, har vi alla täckta med våra eklektiska Halloween-kostymidéer. Våra idéer lovar dig skrämmande resultat. Kolla in dem nu!

Idéer för enkla Halloween-dräkter

Sätt matchande flätor på håret och glida in i en helt svart outfit med en vit skjorta under för att återskapa utseendet på Wednesday Addams från The Addams Family. Koppla ihop din olivgröna kavaj med en snygg pennkjol för att få armén från andra världskriget att se ut. Letar du efter Halloween-dräkter för tjejer? Få inspiration från Spice Girls och motivera dina flickvänner att kopiera utseendet på deras favorit popsångare.

Allt som krävs för att göra de mest unika Halloween-kostymerna för vuxna är en gul rutig ensemble och skrytande uppförande för att komplettera utseendet på Cher Horowitz från Clueless. Mörka lockar, röda mörka läppar och ett läckert äpple förvandlar dig omedelbart till Snow White’s Queen Grimhilde.

Söta Halloween-dräkter för barn

  • Om dina barn är tuffa katt- och hundanimationsserieälskare, låt dem glida i gula och orange ensembler med hund- och kattöron för lite kul.
  • Om din lilla flicka äger en liten svart klänning, låt henne bära den tillsammans med spetsiga öron, den bevingade designen, följt av en provisorisk kappa eller den mystiska fladdermöss Halloween-dräkten.
  • Har du en gammal frisbee i ditt hus? Förvandla den till en stor skål med ramen för din Halloween-kostym. När du lägger till pasta i skålen vill alla att du ska slukas.

Halloween-kostymer är roliga när du kan involvera dina barn, familj och vänner. Bläddra igenom galleriet för fler idéer om roliga, ikoniska och klassiska Halloween-dräkter.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...