Home / mode / Halloween kostymer för lärare

Halloween kostymer för lärare

Halloween-dräkter för lärare

Vad är det bästa sättet att förbereda sig för Halloween? Det är kul att klä upp sig med vänner och kollegor. Kolla in några iögonfallande Halloween-dräkter för lärare här. Du kan klä dig som pommes frites, läskburkar, hela vägen till animerade eller fiktiva karaktärer som Ghost Busters, Cruella Devil och Dalmatians. Kolla in fantastiska Halloween-kostymidéer för lärare, inklusive gruppdräkter för lärare.

Unika Halloween-dräkter för lärare

  • Pommes frites och läsk: Vem gillar inte kombinationen av pommes frites och läsk? Att ha pommes frites utan läsk känns inte bra eftersom de är en perfekt kombination. Därför är det en bra idé att bära den här dräkten med din favoritlärare den här Halloween-säsongen.
  • Tre blinda möss: Vad sägs om bekväma och smarta kläder för de 3 blinda mössen?
  • Regnbågsfisk: Blanka skalor som limmas eller sys på förklädet kan helt förvandla kläder till ”regnbågsfisken”.

DIY Halloween kostymer för grundskolelärarna

  • Manet: En ganska kreativ och lätt att göra Halloween-kostym för grundskoleläraren skulle vara maneterna. Du kan antingen använda ett brett paraply eller hatt med brett kant, eller använda sprayfärg för att få den perfekta färgen. Fyll kläderna med bubbelplast och heta limremsor, band etc.
  • Saker en och sak två: Spela rollen som Dr. Suess när du bygger ett partnerskap med din kollega. Skriv ut ’Thing One and the Thing Two cirklar’ och överför dem till papperet för att stryka på de långa ärmarna på de röda skjortorna. Komplettera kläderna med tofflor, handskar och röda byxor. Dra i hela dräkten tillsammans med en blå peruk.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...