Home / mode / Halloween Cat Makeup Idéer

Halloween Cat Makeup Idéer

Halloween Cat Makeup Idéer

Försöker du ta reda på vad din nästa Halloween-kostym kan vara? Prova dessa galna Halloween-kattmakeupidéer den här säsongen för att göra ditt utseende komplett. Halloween är en festival som firas med stor entusiasm i USA och nu i många andra delar av världen. Människor väljer roliga, läskiga och innovativa Halloween-dräkter för att sticka ut på kostympartierna. Från sjöjungfrur, hamburgare, vampyrer till katter och Dracula-kläder, människor väljer de konstigaste dräkterna för utklädningsfesterna. Om du beundrar katterna, varför inte klä dig ut som en i Halloween? Kolla in kattens sminkidéer här för att visa upp en vildkatt.

Galen Halloween-kattmakeupidéer som hjälper dig att sticka ut

  • Vackert kattutseende: För detta dramatiska utseende, använd en rosa, solbrun, solbränd eller svart ögonskugga och klä ögonlockens botten och överkant med svart gel. Använd också den svarta gelinsatsen för att dra vingarna. Rita små U och C över ögonbrynen. Dessa leopardfläckar får dig att se bedårande ut. Fyll i ditt kattutseende genom att rita morrhår och applicera ett tvåfärgat läppstift med röda och svarta färger.
  • Crazy Kitty Look: Du kan uppnå detta genom att doppa det inre hörnet av ditt öga mycket djupare än det yttre hörnet av ditt öga. Använd en rödfärgad pannskugga och falska ögonfransar. Använd ett tvåfärgat läppstift och komplettera ditt kattutseende genom att rita morrhår med svart gel.

Enkel kattmakeup som du kan göra i sista minuten

  • Chic Cat Look: Slutför detta kattiga utseende genom att rita morrhår och applicera en streck guldögonskugga, så är du redo för festen.
  • Charmig catwoman look: Applicera det snygga scharlakansröda läppstiftet för att lägga pizzazz till ditt kattutseende.
  • Bedårande Pink Kitty Look: Ha på dig en söt kattunge med vacker persikaläppstift, silvermarkering och en kant med rosa färg på ytterkanten av näsborrarna. Fyll i din Halloween-smink genom att rita svarta morrhår.

Prova denna galna Halloween-kattmakeup och bli festens trollkvinna. Om det inte räcker, prova några fantastiska Halloween-örhängen.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...