Home / mode / Gumball maskindräkter

Gumball maskindräkter

Gumball maskindräkter

Idéer för tuggummi-kostym är populära bland barn, vuxna och till och med gravida kvinnor. Du hittar en otrolig samling Halloween-kostymer för DIY gumballmaskiner här. Från DIY-tuggummimaskindräkten för spädbarn till gravida kvinnor har vi en omfattande samling idéer för människor i alla åldrar. Kolla in vårt bildgalleri för tuggummimaskiner och kvartsdräkter.

Varför är Gumball Machine-kostymerna populära?

Människor i alla åldrar föredrar kostym för tuggummi eftersom det är en enkel sista minuten-kostym som kan sättas ihop med minimal ansträngning. Dessa dräkter kan tillverkas med lättillgängliga butiksköpta material som Ared-tröja, svarta byxor, svart filt, 3 påsar med pom-bollar, aluminiumfolie, varm limpistol och hatt. Du kan göra den här dräkten utan att sy.

Fantastiska Gumball Machine kostymidéer

  • Tuggummimaskin och fjärdedräkt::För att göra kostymen behöver du ett stort antal pomponger, en vit eller svart linne, en mini- eller röd pennkjol, vit, grå och svart filt, säkerhetsnålar, pinnar och svamp
  • Baby Gumball Kostym: Förvandla din munchkin till en bedårande gumballmaskin för den kommande Halloween-festivalen. Du kan enkelt göra det med bomullsgrått aviatorlock och pom-poms som du köpte i hantverksbutiken. Slutför utseendet genom att låta ditt barn ha på sig en röd romper och filt.
  • Tuggummimaskin för gravida kvinnor: En bra Halloween-kostym för gravida kvinnor kan vara bubbelgummimaskinen. Det kan göra mycket bra att kamouflera din bula och visa sig vara en lämplig Halloween-kostym för gravida damer. Allt du behöver är ett stort antal pom poms, limpistol, filt och tålamod för att göra den kreativa bubbelgummidräkten.

Det här är några av de fantastiska idéerna för maskeraddräkter som du kan använda för att skapa en underbar Halloween-kostym och få uppmärksamhet på Halloween-festen. Upptäck vårt bildgalleri för innovativa kostymidéer för tuggummimaskiner för spädbarn, småbarn, gravida kvinnor och vuxna.Utforska mer Halloween party mode idéer och låt oss veta dina planer för i år i kommentarfältet nedan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...