Home / mode / Graciösa droppörhängen

Graciösa droppörhängen

Graciösa droppörhängen

Droppörhängen är precis rätt för alla ansikts typer. Även droppörhängen; Vare sig det är en pärla eller en exotisk sten eller till och med en snygg diamant, de har utformats med ren perfektion, med hänsyn till den växande ilska att se ”extraordinär” ut bland publiken. Teardrop örhängen har den extra fördelen att de ser fantastiskt perfekt ut med nästan alla typer av kläder. Ett krispigt affärsutseende eller ett coolt avslappnat utseende. Vi har sammanställt den trendigaste kollektionen av droppörhängen till dig. Titta bara runt och välj den som passar din personlighet och smak.

Typer av örhängen som är värda att ge skottet för en glittrande cocktailparty och hur behöver du utforma dem?

När vi pratar om fester menar vi inte alltid att vi klär oss som en julgran och hänger trädtillverkare här och där. Du kan välja att hålla dig subtil och ändå se elegant ut med eleganta örhängen. Här är hur:

  • Passa in i en vacker svart grimskiftklänning och para ihop den med en mohn drop boho diamantörhänge. Slip på en hälstilett och ta tag i en utsmyckad, kompakt kopplingsväska för att komplettera utseendet.
  • Vi kanske har undvikit ”vitt” som en festfärg, men litar på varandra när vi säger det; Vitt, trots dess tomhet, är helt fantastiskt. Prova en Marchmontwhite-örhänge tillsammans med en färgad klänning för att sticka ut.

Släpp örhängen för ett smart collegeutseende

  • I dina favoritbyxor? Koppla ihop den med en elegant AlinkaStasia-kedjaörhängen för ett annat utseende.
  • Grå är ovanlig och en favoritfärg hela tiden när det gäller sofistikering. Ta ett par gråa Nikki-örhängen för att skapa ett iögonfallande utseende.
  • Päron är mycket felfritt och ömt. Fyll i något utseende eller ge det en lugnande touch med pärlörhängen i sötvatten.

Teardrop örhängen är årets vinnare och orsakar uppståndelse över hela världen eftersom de är unika i design och stil. Välj bland olika örhängen från galleriet nedan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...