Home / mode / Glitter Makeup ser ut

Glitter Makeup ser ut

Glitter Makeup ser ut

Glitter makeup utseende är alla raseri och uppriktigt sätt sätta makeup domän i eld. Från den söta Kristen Stewart till den förföriska Gigi Hadid och många sådana topp som är vem i mediebranschen; Alla ger detta nya mode en chans. Vad är din anledning att stanna kvar? Bläddra igenom våra frestande glittermakeupidéer och låt vårt galleri skämma bort dig.

Hur man sätter på den fascinerande guldglitterögonskuggan Ser ut som en kändis

  • Lägg till en känslig glöd i din nedre franslinje och ögonlocken med hjälp av en nyans som matchar din hudton men har en touch av glitter. Håll det enkelt med anpassade fransar och subtila foder för att skapa ett glittrande och graciöst utseende.
  • Välsignad med en serie vackra gröna ögon, lägg till en rökig lila bronsskugga i dina lock. Blanda upp det efteråt för att hjälpa dem att popa. Proffstips – Ta lite hjälp från din överstrykningspenna och svep den rakt under pannbågarna så att området runt dina ögon ser öppnare och fräschare ut.

Experter tar över Glitter smink ser ut för att hjälpa dig att tappa några käkar

  • Glittermakeup är bara tredimensionell konsistens, färg och ljus. Experterna rekommenderar koncentrerade starka färger på locken och mjuka färger på kindbenen.
  • En liten dos fel kan tas med ett öppet hjärta. Hur? Du kan damma ditt ansikte med lösa glitterfregnar. De ser verkligen ut som fräknar när du tittar på dem på avstånd, men de kommer inte till liv förrän du går lite närmare. Dessutom är allt du behöver lim och glitter för detta.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...