Home / mode / Glam Makeup Idéer

Glam Makeup Idéer

Glam Makeup Idéer

Makeup spelar en viktig roll för att lyfta fram de goda funktionerna och dölja bristerna. Här är några glamorösa smink tips som kommer att lägga massor av pizzazz till ditt utseende och få dig att se vem du är. Smink är en konst. När du är klar kan du se underbar ut. Du kan läsa en fullständig handledning för smink steg för steg för att hjälpa dig hitta de bästa glamorösa sminkidéerna. Du kan prova vild glamorös smink som ser ut som rökiga ögon, eldrosa ögon, iögonfallande guldglitterögon, vildkattögon, högljudda ombre guldläppar och mycket mer.

Prom makeup Idéer

  • Shot of Gold och Pop of Mauve: Du kan verkligen få dina ögon att springa med ett streck guld i ögonen. Använd en sminkspray, bra foundation och glitter för att hålla din smink i schack. Gör ditt utseende med trendiga bohoörhängen.
  • Apelsin- och fuchsia-kex: Du måste se bra ut för ditt dansdansevenemang. Använd terrakottaskuggan för ögonens nedersta veck och en rosa ögonskuggskugga för resten av ögonlocket. Applicera ögonskuggan också under dina fransar. Komplettera ditt utseende med en orange rodnad och eleganta långa örhängen.

Populära idéer för smink för glam

  • Chic Polka-Dot Liner: Applicera en vit ögonskugga på ditt övre ögonlock. Applicera en tunn linje längs hela ögonfranslinjen med en tunn tuschpenna för att skapa en vingeffekt på det övre ögonlockets yttre hörn. Lägg till tre rader prickar längs vingen som en guide.
  • Snygga guld Ombre läppar: Börja din läppmakeup med en orange-röd grädde följt av en gyllene flytande läppfärg. Blanda den gyllene färgen för en fantastisk effekt. För ett balanserat utseende, håll ögonen smink enkel. En rosa, guld eller skimrande nakenögonmakeup är perfekt. Fyll i ditt ultra-chic utseende med ett par manschettörhängen.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...