Home / mode / Glam Fall Nail Art Idéer

Glam Fall Nail Art Idéer

Glam Fall Nail Art Idéer

Hösten är tiden för festivaler och mörka toner. För dem som har väntat ivrigt på den här säsongen är det dags att uppgradera garderoben med fallkläder. Gör dig också redo med modeaccessoarer och flashiga höstspikar för att göra ett djärvt stiluttal under höstsäsongen. Hösten är den tid på året då träd kasta löv och lönnlöv får vackra nyanser av rödbrun, röd och orange. Det här är en rolig tid på året när du kan bära en rad kläder och para ihop dem med rätt modeaccessoarer som väskor, smycken, ankaskängor osv. denna höstsäsong.

Slående höstspik idéer att överväga

  • Vacker svart marmor: Du kan prova denna eleganta nagelkonstdesign med grått, svart, guld och vitt nagellack. Denna nagelkonstdesign är perfekt för alla formella hösthändelser. Komplettera ditt utseende med ett hängsmycke och örhängen i sterling silver, en skiftklänning, stövlar och en elegant Michael Kors-klocka.
  • Elegant roséguld krom: Skapa den här lysande effekten på dina naglar med silverfärgat spegelpulver. Använd ett orange nagellack under pulvret för rosaguldeffekten.
  • Lysande körsbär: Hösten är säsongen av glada toner som lila, rödbruna, orange eller röda. Så det är dags att byta från de sobera pastellfärgerna på sommaren till de levande tonerna av körsbärsrött, lavendel eller vinrött. Visa denna fascinerande mörka körsbärsröda design i höst.
  • Fantastisk utsmyckad medley: För att uppnå denna fantastiska nagelkonst, välj några nyanser av höstblad som rött, rödbrunt, orange och gult och måla dina naglar med dessa färger. Komplettera nageldesignen genom att försköna dina naglar med glittrande stenar.

Mer innovativ nagelkonst för hösten 2017-2018

  • Höst vår: För denna innovativa nagelkonst behöver du grå och svart nagellack och fjädrar.
  • Enkla remsor: Visa upp den här eleganta nageldesignen genom att måla dina naglar med vitt nagellack och sedan rita en enda linje på en av naglarna med en slående färg av beige, rödbrun eller körsbärsröd.
  • Konstnärliga höstlöv: För denna iögonfallande nagelkonst, välj en höstfärg som rödbrun för att måla dina naglar. Rita sedan löv på naglarna med en grå, vit eller gul nyans.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...