Home / mode / Geometrisk nagelkonst

Geometrisk nagelkonst

Geometrisk nagelkonst

Geometrisk nagelkonst består av mönster inspirerade av hjärtan, linjer, ränder, fläckar, löv och blommor. Det finns ett enormt universum av mönster och detaljer att integrera i dina geometriska naglar. Oavsett de olika framstegen som gjorts inom modefältet styr de geometriska mönster och mönster fortfarande våra hjärtan.

Gör dig redo att bli kär i vår lista över geometriska nagelmönster som ges här.

Lätt Geometriska nagelkonstdesigner

Välj sensuella svarta linjer och ge din tidlösa franska manikyr friskhet. Testa prägling med två ton medan du använder fläckar och du kan åstadkomma mer än du kan föreställa dig. Det turkosgröna med rutigt i kombination med ljusgult är vad feminina vibrationer är gjorda av. Glittergelens abstrakta geometriska mönster är perfekta för dina naglar, med tanke på den moderna och lekfulla touch de lägger till. Det geometriska svartvita accentspetsen är en av de ojämförliga geometriska nagelkonstidéerna som kommer att täcka tre av dina naglar i matt svart och bära en levande päls i rikt silver med fingret.

Lätt Geometrisk spik Art.-nr. som du kan prova

  • Förbättra skönheten i den matta ytan genom att para ihop den med glitter följt av en kombination av brunt, naken och guld. Måla tre av dina nagelspetsar i solida nyanser när du utformar din ringnagel i fantastiska parallella linjer eller triangulära mönster.
  • Gå över för korsade geometriska mönster och vita och silver combo naglar för något
  • Tänk på en sällsynt kombination som rödbrun, olika nyanser av grått och svart. Täck över tre spikspetsar med blank rödbrun och täck väckarklockan med grått. Välj en neutral bakgrund i kombination med slumpmässiga svarta vertikala ränder.

Dessa enkla men felfria geometriska nagelkonstidéer är värda att prova med tanke på det ungdomliga utseendet de väcker. Välj din föredragna geometriska nageldesign från galleriet och dra av den som en drottning.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...