Home / mode / Gel naglar

Gel naglar

Gel naglar

Gel naglar Också en modetrend den här säsongen eftersom sommaren är den perfekta tiden att visa upp din pedikyr och manikyr. Dessutom är sommaren färgsäsongen. Så varför ska nagelkonst vara så långt efter? Men om du inte är intressant och unik Gel naglar designDu har hamnat på rätt plats. Vi har en fantastisk samling nya idéer som hjälper dig att få dem Gel naglar hemma eller din favorit salong. Så läs vidare och gör dig redo att se folk kika på dina vackra naglar.

är Gel naglar Skadligt och skadligt för nagellången?

Gelnaglar blev populära på 1980-talet och har varit en av de mest slitna nagelkonststilarna sedan dess. Men de senaste åren har många kvinnor uttryckt oro för att deras naglar kan bli spröda, inklusive lätt flisning Gel naglar problem.

  • Experter har börjat rekommendera mjuka geler över hårda geler för de berörda om hur denna speciella form av nagelkonst kan påverka dem. Detta beror på att mjuka geler kan avlägsnas genom att blötlägga naglarna i aceton, i motsats till den kraftiga skrubbningen som krävs för att avlägsna hårda geler.
  • Ett annat knep är att använda handsklösa handskar och strumpor med öppen tå medan gelén är inställd med UV. Även om denna begränsade UV-exponering inte räcker för att orsaka hudcancer, skyddar man, som många fruktade, att bära hudskydd mot UV-strålarnas åldrande egenskaper.

Få ut mesta möjliga av nagelsessioner i salongen

När du betalar artister för att få din favorit Gel naglar färger Med mönster återskapade på dina naglar är det bara vettigt att du får en design som är värt både din tid och pengar. Därför rekommenderas att du väljer något som du bekvämt kan bära hela säsongen. På så sätt kommer du att skada dina naglar minimalt och spara lite pengar samtidigt!

Du kan hitta en mängd underbara idéer Gel naglar Det här är trender den här säsongen i vårt galleri nedan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...