Home / mode / Fula jultröjor

Fula jultröjor

Fula jultröjor

Det är den tiden igen: högljudda och positiva julsånger, massor av glada presenter, en fet jultomte, en återförening med förlorad familj och vänner över läppliknande mirakel, långa semestrar och framför allt klibbiga jultröjor. Att ta på sig de hysteriska och roligaste jultröjorna har blivit en av de roligaste trenderna genom tiderna sedan den grundades på 1970-talet. Här är några budgetvänliga, fula jultröjor för att inspirera dig när vi satsar hundra dollar om att du inte skulle våga denna konstiga sak snarare inom en snar framtid, efter jul.

Skratta dig med dessa söta men fula jultröjor

  • Håll utkik efter den största och sötaste röda rosetten någonsin och klistra den på din tröja. Du kan också sätta några älvljus ovanpå för att lägga till blingen.
  • Om du inte har någon aning om hur man gör en hysterisk tröja, är en DIY snöklot den perfekta lösningen för dig. Lägg till dekorationer i en plastpåse som skulle gå över dina kläder. Du behöver bara några billiga och prisvärda förnödenheter för detta.
  • Chimes spelar en avgörande roll i hela jul- och jultomten. Så vad sägs om att göra klockor av kartong och papper och dekorera din tröja?

Förvandla din tråkiga julgrantröja till lite bling

Du skulle säkert ha med dig dessa jultröjor som du en gång köpte av galenskap. Och nu då? Hur gör du det klart för festen? Tja, du kan göra jultröjor med ljus. Voila! De är bra för att heja på lite humör där ute.

Så lägg i dina förnödenheter och fula DIY-bygel utan att bränna ett handtag i fickan. Kolla in galleriet för mer inspiration och idéer för att göra roliga tröjor till jul. God jul i förväg folkens!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...