Home / mode / Freaky Brosk Piercingar

Freaky Brosk Piercingar

Freaky Brosk Piercingar

Broskpiercing hänvisar till piercing av en av kroppens brosk och de vanligaste områdena är näsan och örat. Broskpiercing har nu blivit en modefluga eftersom de hjälper till att definiera individens stiluttalande. Denna typ av piercingar ökar inte bara människors självförtroende utan ses också som en typ av kroppskonst och självuttryck. Det finns olika typer av öronbroskpiercing som helix, antihelix, mussla, antitragus och piercing i näsbrosk inkluderar näsborre, septum och nasal piercingar.

Några populära brosk piercingar

  • Helix: De två typerna av populära, trendiga piercingar är den industriella och framåthelixen. I den främre spiralen görs piercing vid spiralspetsen och där den ansluter till huvudet. Industriella är flera piercingar som är länkade med ett enda smycke som en skivstång.
  • Antihelix: Cozy och Tower är de två typerna av antihelix-piercingar. Båda typerna av piercingar ger bäraren ett unikt utseende. Tornpiercing ger smyckena ett vertikalt utseende och den tätt passande piercing gör bäraren snygg.
  • Näshål: Denna typ av broskpiercing går genom båda sidor av näsborren och slutar i näsans inre del. Piercing med hög näsborre görs på den övre delen av näsan, närmare näsbenet, och detta är nu galen bland den yngre generationen.

Vad ska du veta om broskpiercing?

  • Uppföljning kan vara smärtsam och du kommer inte att kunna tvätta örat de första två dagarna. Använd en steril saltlösning för att torka av örat.
  • Att försöka somna kan vara svårt de första dagarna tills du vänjer dig vid det.

Prova dessa populära broskpiercing och omdefiniera ditt modeuttalande.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...