Home / mode / Fot- och fotleds tatuering idéer

Fot- och fotleds tatuering idéer

Fot- och fotleds tatuering idéer

Fotattatueringens ökande popularitet beror troligen på att den är utmanande. Det ger söt smärta med en massiv adrenalinkick för tatälskare. Dessutom ser tatueringar på fötterna snygga och snygga ut när de tas om hand. Om du har funderat på att ta en fottatuering, väga fördelarna och nackdelarna. Bortsett från det fantastiska galleriet med tatueringsbilder med några riktigt fantastiska idéer för fot och fotleds tatuering, finns det några saker du kan tänka på när du väljer en tatuering för dig själv.

Saker du behöver veta innan du tatuerar en fot eller fotled

Medan du kan lita på att din tatueringskonstnär förklarar tatueringsläkningsprocessen och tatueringseftervården, finns det några saker du kan göra bättre för att förbereda dig för en fottatuering eller till och med göra ett val innan du besöker artisten:

  • Placeringen av tatueringar är det första du behöver ta reda på. Fot tatueringar kan gnugga om de är i regelbunden kontakt med dina skor eller bleknar om de lämnas exponerade. Diskutera med din artist där du vill bläcka din design.
  • Att få en fottatuering gör verkligen ont.
  • Det finns många tatueringsartister där ute som är obekväma med att färga fötterna. Så gör din forskning och prata med tatueringsartisten innan du blir upphetsad och dyker upp i studion.
  • Fottatueringar är utsatta för infektion eftersom de är närmare marken och utsätts för mycket.
  • Var försiktig med överdriven sol exponering och bläck har en tendens att blöda och blekna med tiden. Skimp inte på solskyddsmedel och unna dig en saran wrap. Under läkningsfasen är bläckutslagslotion, ingen kontakt med vatten eller sol (endast under de första två veckorna) och bakteriefria händer viktiga!
  • En tatuering på en fot blir skabbad. Undvik att skala eller repa. På så sätt förlorar du mer bläck från din tatuering ojämnt. Låt skorporna falla av naturligt och få dem att röra upp.

Samling av idéer för tatuering av fot och fotled

Om du är redo att modiga en fot- eller fotledtatuering efter att ha läst dessa aspekter, här är den beundransvärda samlingen. Ta steget för att begå dig själv eller bara beundra några riktigt vackra och befriande tatueringar här. I det här galleriet hittar du tatuering av ankarfot, ordtatuering, identisk / tema tatuering för båda fötterna, blommig fottatuering, inre bågtatuering för vackra fötter, hälfot och fotleds tatuering och många fler kreativa inspirationer!

Att vara på modet innebär att experimentera och vara kreativ. Du hittar många fler stilar och modetrender på vår Pinterest. Följ oss på Facebook och Twitter. Vi skulle älska att höra från dig. Leva länge! Lev vackert! Vi fortsätter att ge dig otroliga modeidéer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...