Home / mode / Fortune Teller Makeup Idéer för Halloween

Fortune Teller Makeup Idéer för Halloween

Fortune teller makeup-idéer för Halloween prövas av kvinnor överallt och det är den hetaste makeuptrenden på sociala medier just nu. Fortune teller makeup ser skrämmande och mystisk ut och är lätt att göra med några grundläggande sminkmaterial, färg och kreativitet. Släpp det vanliga läskiga spindelnätet, pumpa och smink när du förbereder dig för att göra ditt mystiska bästa.

Vår sammanställda lista över spådomar Halloween-smink kommer säkert att fascinera dig.

Mystisk Fortune Teller Makeup Idéer

Gå på en fantastisk bohemisk spåkvinnsmakeup för zigenare med underbara bruna ögon, gyllenbrun hud och en kricka-araber följt av en gyllene huvudjud. Kvicksilvermakeupen för spåkvinnor med svarta rökiga ögon är en enkel och kortvarig Halloween-sminkidé som du kan prova utan hjälp av en professionell.

Mörk vampyr Halloween smink är lämplig för spåmannen. Välj en lång kjol ihopkopplad med en draperad lång topp för att få den bästa spådomsklockan för den bästa Halloween-dräkten för spådomare. Tillsammans med ljusa färger som rött, skogsgrönt och svart eller annan sammet för din spåkvinnasmink.

Fortune Teller Makeup Tutorial

  • Den skrämmande coola sminktrenden för spåkvinnor i arkader är populär eftersom den berömda historien är att sätta in ett mynt och tjäna en förmögenhet. Efterlikna utseendet genom att lägga till en arkadram till din Halloween-outfit. Använd mörka guldfärger för din smink.
  • Välj en ögonskugga för rött vin med samma färgade läppar och lite guld- och silverhuvudbonad för att komplettera det vackra spådomsläget.
  • Du kan överväga att måla konstellationer och stjärntecken i neonfärger på ditt kind- och ögonområde för en glamorös smink för spådomar.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...