Home / mode / Förtrollande julmakeupidéer

Förtrollande julmakeupidéer

Förtrollande julmakeupidéer

Gör dig redo för semestern med dina eleganta julkläder, eleganta modeaccessoarer och snygga julmakeupidéer för att välkomna semestern. Markera dina bästa funktioner och täck över dina misstag med de trendiga julmakeupidéerna som ges här. Kolla in smycken för julmakeup för att ta reda på vilken nyans av skimmer, ögonskugga, eyeliner, highlighter, foundation, läppstift och rodnad som fungerar bäst med din hudton. Välj färger som passar dina andra tillbehör, till exempel axelväskor, skor, klockor och kläder, så att du kan föra mannen ner på golvet vid din julaftonsfest.

Nyckfulla julmakeupidéer som du måste prova

  • Christmas Bough Eyes: Rita en ögonvinge i form av ett julgrangolv och blanda den med din mörkbruna och guldögonskugga. Fyll i det här enkla sminkutseendet med en svart stjärna precis under dina pannben.
  • Choklad läppar: För en julstämning, byt ut de mattbruna läppstiftfärgerna mot de rödaktiga eller lila undertonerna.
  • Rosy Blush: Julmakeupidén att pumpa upp din glamourkvot med två kompletterande färger är bara bra. En av de rodande färgerna bör vara en mörk nyans och en ljus nyans.
  • Sminkiga ögonmakeup:: Ge dina ögon ett skiktat utseende genom att fylla i ögonskuggan mellan veck och ögonlock. Fyll den grå ögonskuggan med gröna, guld och lila fläckar.

Ögonmakeup som skulle göra dig till en trollkvinna

  • Holly Boughs ögon: Bär en silverögonskugga med en bevingad svart eyeliner. Gör ditt utseende komplett med en röd och grön glitterjärn.
  • Snöflinga glittrande ögon: Börja med en vit, grå eller silverögonskugga. Rita sedan vackra snöflingor i ögonkroken. Gör ditt utseende med silverdiamanter. En gråaktig skimmer på ögonbrynen avrundar det isiga utseendet.
  • Sockerarter med godisrotting Ögonskiktet på denna festivalsmink gör hela skillnaden. Här används lager av röda och vita ögonskugga, grön glitter och svart eyeliner för denna dramatiska ögonmakeup.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...